Taksici öldüren saldırgan Delil Aysal'ın ifadesi ortaya çıktı!

İzmir’de müşteri olarak bindiği taksinin şoförü Oğuz Erge’yi tabancayla öldüren saldırgan Delil Aysal’ın ifadesi ortaya çıktı. Aysal, ifadesinde “Araçtayken bir anda gasp fikri aklıma geldi ve eylemi gerçekleştirdim” dedi.

İzmir’in Gaziemir ilçesinde gerçekleşen olayda, evli ve iki çocuk babası Oğuz Erge, tabancayla öldürülüp gasp edildi. Delil Aysal adlı saldırganın verdiği ifade, olayın seyrini değiştirdi.

GÜVENLİK KAMERASI İNCELEMESİ VE KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Polis ekipleri, olayın ardından Delil Aysal'ı yakalamak için 70 güvenlik kamerasını inceledi. Toplam 110 saatlik görüntüden saldırganın kimliği tespit edildi. Saklandığı evde yakalanan Aysal, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

BİR ANDA GASP FİKRİ AKLIMA GELDİ

Aysal'ın polisteki ifadesinde, "Araçtayken bir anda gasp fikri aklıma geldi ve eylemi gerçekleştirdim" dediği öğrenildi. Mahkemede de aynı ifadeyi tekrarlayan Aysal, bu sefer "Pişmanım" dedi.

SALDIRGANIN SOĞUKKANLILIĞI

Oğuz Erge, Aysal'ı gece saatlerinde yolda görüp aracına alan taksiciydi. Ancak, Aysal tarafından soğukkanlı bir şekilde öldürüldü. Erge'nin saldırgana "Soğuk hava alayım dedim. İnsanları yolda bırakmak olmaz. Sen o maskeyi takarsan kimse durmaz abi" dediği belirtildi.

Olay, sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından paylaşılırken, toplumsal tepkiler arttı. Taksici Erge'nin ölümü Türkiye'yi derinden üzdü, arkadaşları tarafından 250 araçlık bir konvoy düzenlendi. Erge'nin dostları, onun "çok iyi ve saygılı" bir insan olduğunu vurguladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Hollywood'un "B Film Kralı" efsane yönetmen Roger Corman, hayata gözlerini yumdu!
Geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Bahar dizisinden bir kötü haber daha geldi
Kuşum Aydın'ın Son Estetiği Gündem Oldu! Görenler Gözlerine İnanmadı!
Camdaki Kız'dan sonra en iddialı dizi: Kanal D yerine gelecek diziyi açıkladı!
E-Call Teknolojisi Kaza İncelemesinde Önemli Rol Oynuyor: Savcılığın Tutumunda Tartışma