Taksicilere terör değil insanlık dersi verilsin!

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri tarafından verilecek eğitim ilk olarak Atatürk Havalimanı’ndaki taksicilere ve Sultanahmet'te çalışan taksicilere verilecek.Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi ve Sultanahmet’te...

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri tarafından verilecek eğitim ilk olarak Atatürk Havalimanı’ndaki taksicilere ve Sultanahmet'te çalışan taksicilere verilecek.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi ve Sultanahmet’te bulunan taksi durakları ile görüşen İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, ilk etapta bu iki bölgede çalışan taksi şoförlerine eğitim verecek.

Atatürk Havalimanı taksiciler Kooperatifi binasında Terörle Mücadele Ekipleri tarafından verilecek eğitim, daha sonra tüm taksi şoförlerine verilecek.

Atatürk havalimanına düzenlenen saldırı sonrası taksiciler yaralılardan kişi başı 100 dolar istemişlerdi. Taksicilerin yaralılardan para istemesi büyük tepki yaratmıştı. İstanbul'daki taksicilerin sadece terör değil 'insanlık' konusunda da bir eğitimden geçirilmesi zorunlu gibi gözüküyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat'ın Tahliye Talebi: Sağlık Raporu Bekleniyor
Arka Sokaklar'da Mesut ve Hüsnü Çoban Buluşması Ekrana Kilitledi!
TBMM, Fahiş Fiyatlarla Mücadele ve Uluslararası Anlaşmaları Ele Alıyor
Türkiye Genelinde Bulutlu Hava: 18 İl için Sarı Kodlu Uyarı!
İstanbul'daki 1 Mayıs Gösterilerinde 65 Şüpheliden 38'i Tutuklandı