Taksiciye küfredip ‘Senin gibi taksiciyi arkadan vursunlar’ dedi!

Tartıştığı taksiciye önce küfreden sonra da tehditler savuran yolcu, "Beni arızaya bağlama, burası Ankara değil. Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar" dedi.

Aydın'da dün gece yaşanan olayda, Mine Nezahat adlı kadın yolcu, taksici Mehmet C.'ye gitmek istediği adresi tam olarak bilmediği ve tarif edilmesini istediği için önce hakaret etti. Taksici, kadını uyararak hakaret etmemesi konusunda uyardı, ancak bu uyarıya rağmen kadın yolcu taksiciye saldırdı.

Olayın ardından taksici, aracın kamerasının kayıtta olduğunu belirterek karakola gitmek ve şikayette bulunmak istediğini söyledi. Ancak kadın yolcu, taksiciye İzmir'de öldürülen taksici Oğuz Erge'yi hatırlatarak, "Taksicileri, arkadan g vuruyorlar ya, senin gibi taksicileri vursunlar a..." şeklindeki sözlerle tehdit etti.

Konuyla ilgili olarak konuşan taksici Mehmet C., yaşanan olayın İzmir'deki Oğuz Erge cinayetinin izlerini taşıdığını ve kendisini derinden üzdüğünü ifade etti. Hakaretlere maruz kaldığını ve yarın saat 11.00'de şikayetçi olacağını belirten Mehmet C., polislerin de kendisini aradığını ve süreci sonuna kadar takip edeceğini dile getirdi.

"Taksicilik mesleğini iki çocuğumuzun ekmeği için sürdürüyoruz. Zaten psikolojimiz iyi değildi. İzmir'de geçen gün arkadaşımızı öldürdüler. Bu da tuzu biberi oldu. O cümleyi duyduğumda çocuklarım aklıma geldi. Elle temasta bulunmuş oldu, küfür etti." şeklinde konuşan Mehmet C., olayın etkisi altında olduklarını ve sabırlı bir şekilde süreci bekleyeceklerini ifade etti.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

E-Call Teknolojisi Kaza İncelemesinde Önemli Rol Oynuyor: Savcılığın Tutumunda Tartışma
İbrahim Tatlıses'in Torunundan Tatlıses'e Zehir Zemberek Sözler!
Barış Arduç ile Hande Erçel'den Sürpriz! Başrol! Hayranları Şaşkın!
Mete Gazoz Kariyerindeki tek eksiği kapattı!
İstanbul'un Su Dengesi: Baraj Doluluk Oranlarındaki Dalgalanma ve Su Kaynaklarındaki Durum