Taksim Meydanı bariyerlerle çevrildi

Taksim Meydanı ve çevresi bariyerlerle kapatıldı. Meydanın etrafında oluşturulacak güvenlik çemberi için bariyerler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından TIR'larla getirildi. Demir bariyerler, akşam saatlerinden...

Taksim Meydanı ve çevresi bariyerlerle kapatıldı. Meydanın etrafında oluşturulacak güvenlik çemberi için bariyerler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından TIR'larla getirildi. Demir bariyerler, akşam saatlerinden itibaren yine belediye ekipleri tarafından dizilmeye başlandı. Polis Taksim ve çevresinde düzenli uygulama yapıyor. Uygulamaya polis helikopteri de katıldı. 

DHA’nın aktardığına göre; etrafı bariyerlerle çevrilen Taksim Meydanı'na gazeteciler de dahil kimse alınmadı. Meydan çevresinde oluşturulan alanlarda kimlik kontrolü yapıldı. 

Trafiğe kapalı yollar nedeniyle turistler de valizleriyle yürümek zorunda kaldı.

MALTEPE MEYDANA ÇIKAN YOLLAR TRAFİĞE KAPATILDI
İstanbul’da bu yıl ki kutlamaların adresi Maltepe Meydanı oldu. Maltepe Meydanına çıkan yollar saat 04.30 itibariyle trafiğe kapatıldı. Alınan önlemler kapsamında Turgut Özal Bulvarı, Feyzullah Caddesi, Maltepe İstasyon Caddesi ve Şehit Nedim Özpolat Sokak trafiğe kapatıldı. Bu güzergahları kullanmak isteyen sürücüler alternatif güzergahlara yönlendiriliyor. Polis ekipleri her iki meydan çevresinde yoğun güvenlik önlemi almaya devam ediyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye, Rusya'ya Bağımlılığı Azaltmak İçin ExxonMobil'den LNG Satın Almayı Planlıyor
Türkiye'de İç Hat Uçuşlarında Ekonomi Biletlerine Yüzde 30 Zam!
YouTube'dan Kullanıcılara Kötü Haber: Artık Videolar Durduğunda Reklam Oynayacak!
Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz Polemiğine Hülya Avşar Damga Vurdu!
Kirli Sepeti Dizisi Final Kararı ile Şok Etti!