Ebrar Karakurt "Milli utancımız" başlıklı habere tepki gösterdi! Ünlü isimlerden destek yağdı

2023 FIVB Milletler Ligi'nin finalinde Çin'i 3-1 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı kupayı kazanmıştır. Şampiyonluğun peşinden paylaşım icra eden Ebrar Karakurt ile ilgili "Milli utancımız" başlıklı bir haber sosyal medyada gündem...

Filenin Sultanları Çin’i 3-1 yenerek kupanın sahibi oldu. Final maçındaki performansıyla dikkatleri üstüne çeken oyunculardan biri olan Ebrar Karakurt, şampiyonluk sonrası yapmış olduğu paylaşımda "Boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılmış mücevherler kısaca altın madalya" demişti. Başarılı voleybolcunun paylaşımının peşinden meydana getirilen “Milli utancımız” adlı bir haber tepki çekti.

Instagram hesabından yeni bir paylaşım icra eden Karakurt "Uçakta uyurken bile birilerini kudurtuyorum... Benim büyüklük latife mı?" dedi.

Ebrar Karakurt'a meşhur adlardan destek mesajları yağdı. Karakurt'a destek verenler içinde Ceylan Ertem, Işın Karaca, Pınar Altuğ ve Armağan Çağlayan da yer aldı.

Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda "Nasıl insanlarsınız ya? Nasıl? Hepimizin yüzünü güldüren, hepimizi sevindiren adlardan bir tanesi Ebrar! Utanmıyor musunuz ya? Hiç mi? Yazık! Günah! Yanındayız Ebrar... Yedirmeyiz seni … Biz Ebrar ile gurur duyuyoruz… Gurur…." cümlelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi: Gazetecilere tekme tokat saldırdılar
Seren Serengil'in 'hasta yemeği' gündem oldu: Sushi ile iyileşmeye çalıştı
Yaşar Alptekin'den giyimini eleştirenlere cevap: Peygamber Efendimiz yaşasaydı böyle giyinirdi
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı
Bir dizi için daha final kararı alındı