Talu Çiftinden Haber Geldi! Talu çiftinden sonra bir dolandırıcı daha!

Beril Talu'nun kardeşi Berkin Koç'un da bir mağduru dolandırdığı ortaya çıktı! Talu çifti dolandırıcılık suçlamasıyla gündemden düşmezken, yeni bir iddia gündeme geldi. Beril Talu'nun kardeşi de dolandırıcılık iddiası ile tutuklandı!

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu kanalının "Böyle tipler var"

Talu çifti fenomeni "iş adamlarının veya şirket yöneticilerinin ticari faaliyetleri sırasında" hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Şirket adına hareket eden "Kooperatif yöneticilerini kooperatif faaliyeti kapsamında aldatma" suç soruşturmasında yeni bir mağdur ortaya çıktı.

Sabaha'nın haberine göre, Aydan E. ve Beril Talu'nun erkek kardeşi adında bir kadın Talu çifti ortaya çıktı. Adana'da yaşayan da kendisini aldattığı gerekçesiyle öldürüldü.

Önemli bir bulgunun temyizi üzerine dava açıldı. Savcılar, çiftin "kurbanlarını iş ve özel hayatlarında sık sık tanıştıkları kişiler arasından seçtiklerini" belirterek, yaptıklarının dolandırıcılık teşkil ettiği sonucuna vardı.

Dolandırıcılık suçunda suç yerinin kar elde etme yeri ve sözleşmenin akdedilme yeri olduğunu belirten savcılık, şüphelilerin hayatta olması nedeniyle dosyanın kendilerine gönderildiğini söyledi. daha öte. Anadolu yakası. . İstanbul'un genel işleri bu alanda olup, dosyaların tek elden işlenmesi sağlıklı olacaktır.

 

"OLAYIN SORUMLUSU OLARAK HAREKET EDİYOR"


Aynı zamanda savcılık, şüphelilerin ikamet adreslerinin olay yeri olmadığını, Beril Talu'nun ise soruşturmacı olarak faaliyetlerini sürdürdüğünü açıkladı. reklamcılık. birimi, Şişli'deki bir şirketin müdürü Aydan E. ise şikayet dosyasını İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.