'Tam unutuldu derken...' Kızılcık Şerbeti'ne Eylem Tok sahnesi damga vurdu! Sosyal medyada günd

Cuma akşamlarına damga vuran Kızılcık Şerbeti dizisinde Oğuz Murat Aci’nin yaşamını kaybettiği kazanın faili 17 yaşındaki firari Timur Cihantimur ve onu yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok’a gönderme yapıldı. Dizideki Eylem Tok sahnesi kısa sürede sosyal medyada gündem...

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör, Barış Kılıç ve Müjde Uzman gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümüyle sosyal medyayı salladı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Oğuz Murat Aci’nin yaşamını kaybettiği kazanın faili 17 yaşındaki firari Timur Cihantimur ve onu yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok’a gönderme yapıldı.

Ömer'in Metehan'a aldığı otomobille Metehan bir otomobil çetesiyle dost olurken son bölümde yarış yapan Metehan otomobilini arkadaşı Ateş'e kaptırdı.

Araba yarışlarına katılan Metehan'ın aracıyla hız yapan arkadaşı Ateş araçla kaza yaparken 1 kişinin ölümüne sebebiyet verip doğrudan annesini aradı.

Söz konusu bu sahne akıllara ilk olarak Eylem Tok ve oğlunu getirdi. Dizide Evrim Alasya'nın yaşam verdiği Kıvılcım karakteri ise programında Eylem Tok'a seslenerek;

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Mr. Dosso Dossi Dj setinin başına geçti, heyecan dorukta!
Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı