Tamer Karadağlı'nın Şikayet Ettiği Bina Bakanlık Binası Çıktı!

Tamer Karadağlı, Ağustos 2023'te Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak adını duyurmuştu. Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu ortaklığı ile kullanılan, Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin o halini bu sözlerle ortaya koydu..

Oyuncu Tamer Karadağlı, Ağustos 2023'te Devlet Tiyatrosu'nun genel müdürü oldu. Karadağlı'nın Devlet Tiyatrosu'na atanması büyük yankı uyandırdı. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu'nun ortak kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin bakımsızlığına tepki gösterdi.

Antalya Başkent Belediyesi'ni eleştiren Karadağlı, "Utanç verici! Hiçbir şey yapılmadı" dedi. . bitti. Gerçekten çok yazık, buna inanabiliyorum." Bina sanki savaştan çıkmış gibi berbat bir durumda. Belediye böyle şeyleri görmüyor mu?" dedi.

 

BİNA BAKANLIKLARA HİZMET VERDİ!


Onedio'nun haberine göre Karadağlı'nın eleştirdiği Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin Bakanlığa ait olduğu ortaya çıktı. Kültür ve Turizm Bakanlığı.

Kültür.Merkez, 2003 yılında Antalya Belediyesi'ne ait arazi üzerine inşa edilmiştir.Bina, 2006 yılında İşletme Merkezi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü'ne devredilmiş ve Belediye tarafından ortak kullanıma açılmıştır.

 Tamer Karadağlı'nın yönettiği devlet tiyatrolarını da içeren Başkent İşletme Merkezi Dairesi Başkanlığı Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlıdır.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Trafik Denetimlerinde Artış: İstanbul'da Kazalar Azalırken, Ceza Kesimleri Yükseliyor
2024 yılında kaç öğretmen emekli olacak? Öğretmen atamaları ne kadar olacak?
Hastanelerde 'Onaylı Randevu' Sistemi Yürürlüğe Girdi
Jandarma Operasyonuyla DAEŞ Üyeleri Yakalandı: Şanlıurfa'da Geniş Kapsamlı Operasyon
Maslak'ta Trafik Tartışması: Levyeyle Dikiz Aynası Kırıldı!