Tan Kesler, Acun Ilıcalı'nın Şampiyonlar Ligi planını açıkladı

Tan Kesler, Hull City’nin hedeflerinden sapmadığını, Premier Lig’e yükselme planlarının sürdüğünü belirtti.

Tan Kesler, Antalya'daki kamp sırasında Hull City'nin hedefleri, yeni transfer planları ve yatırımları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni teknik direktör Tim Walter ile sezona başladıklarını belirten Kesler, Alman çalıştırıcının hücum futboluna olan tutkusunun kendilerini etkilediğini vurguladı. Kadrolarını güçlendirdiklerini belirten Kesler, Hull City'nin sadece oyuncu yetiştiren bir kulüp olmadığını, her zaman büyük hedefler peşinde koştuklarını dile getirdi.

Premier Lig hedeflerinin devam ettiğini ifade eden Kesler, "Bu hedefimizde bir sapma yok. Play-off’lardan Premier Lig’e çıkmak bizim için büyük bir adım. İngiltere futboluna katkıda bulunduk ve önemli bir bütçe oluşturduk. Bu sezon 15 oyuncu aldık, 7-8’i ciddi yatırım olarak görülebilir. Bu oyuncularla büyük gelirler elde etmeyi umuyoruz ama en önemlisi, bizi bir üst lige taşımaları," dedi.

Kesler, eski oyuncuları Ozan Tufan'ın Trabzonspor'a transfer talebine de değinerek, Trabzonspor Kulübü'ne teşekkür etti. "Biz nasıl Abdülkadir Ömür'e yatırım yaptıysak, onlar da Ozan'a yatırım yaptı," diye konuştu.

Takıma yeni Türk oyuncu düşünüp düşünmedikleri sorusuna ise Kesler, Championship'in zorlu bir lig olduğuna dikkat çekerek, Türk oyuncuların her zaman radarlarında olduğunu belirtti. "Türk oyuncularla sürekli iletişim halindeyiz ve onları yakından takip ediyoruz. Hedefimiz, Türk futbolseverleri gururlandıracak bir performans sergilemek," dedi.

Yeni transferlerinden Mohamed Elbachir Belloumi'yi öven Kesler, Belloumi'nin hem Müslüman kimliği hem de yetenekleriyle öne çıktığını söyledi. Belloumi’nin Cezayir Milli Takımı’na çağrılmasının ardından takımda önemli bir rol oynayacağını ve taraftarlar tarafından yakından takip edileceğini belirtti.

Son olarak, Slovenya'nın Maribor takımını satın alma sürecinin tamamlanmak üzere olduğunu açıklayan Kesler, kulübün özelleştirilmesi gerektiği için sürecin uzadığını ifade etti. Maribor’un Şampiyonlar Ligi’ne katılma hedefleri doğrultusunda ciddi bir mesai harcadıklarını da sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.