Tanju Çolak Icardi'nin sözleşmesindeki özel maddeyi açıkladı!

Tanju Çolak, Ekol TV'deki yorumunda Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'yi eleştirdi. Arjantinli oyuncunun özel hayatına dikkat çeken Çolak, performans düşüklüğünü sorguladı ve sözleşmesindeki ayrıcalıkları eleştirdi. "Galatasaray, yeni bir golcü aramaya başlamalı," dedi.

Ekol TV'de yorumculuk yapmaya başlayan Türk futbolunun efsane ismi Tanju Çolak, son programında Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'ye yönelik eleştirilerde bulundu.

"İLK GELDİĞİNDE FIRTINA GİBİYDİN" 


Arjantinli oyuncunun özel hayatına değinen Çolak, "Her futbolcunun bir özel hayatı olabilir. Aşk yaşamı da normaldir. Ancak sahada da performans göstermek zorundasın. PSG'den transfer olduğunda esip gürlüyordun, kimse sana bir şey söyleyemiyordu. İki yıl Galatasaray'da idman yedin, ama şimdi sahada hareket yok. Bu durumda eleştiri yaparım," şeklinde konuştu.

"ICARDİ'YE NEDEN BU AYRICALIK?"


Milli arada Arjantin'e giden ve Türkiye'ye yeni dönen Icardi'nin sözleşmesindeki özel bir maddeyi açıklayan Çolak, "Galatasaray yönetimi, Icardi'ye yurt dışına gitmesi için sekiz defa özel uçak garantisi vermiş. Bu ayrıcalık neden var? Bilmediğimiz başka şeyler de olabilir. Kasık sakatlığın var deniyor, tatil yapıyorsun ve döner dönmez sahadasın. Bu nasıl oluyor? Çelişki var," dedi.

"ERKEN UYARI YAPIYORUM, GOLCÜ ARAYIN"


Sözlerine devam eden Çolak, "Galatasaray, Icardi'nin yerine şimdiden yeni bir golcü aramaya başlamalı veya Victor Osimhen'i takımda tutmalı. Erken uyarı yapıyorum. Kulübün anahtarını Icardi'ye vermişsiniz. Tamam, büyük maçlarda sahne alsın ama Rigas karşısında galip gelemediniz. Belki de Avrupa'da yine hayal kırıklığı yaşanacak," şeklinde uyarıda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.