Tanju Özcan Ankara'ya Gözünü Dikti: "7. Mazbatam Başkentten!"

Bolu'da 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde 53 bin 881 oy alarak ikinci kez Belediye Başkanı seçilen CHP'li Tanju Özcan, mazbatasını törenle aldı.

TANJU ÖZCAN'DAN ANKARA HEDEFİ: "7. MAZBATAMI BOLU'DAN DEĞİL, BAŞKENTTEN ALACAĞIM!"

Bolu'da 53 bin 881 oy alarak ikinci kez Belediye Başkanı seçilen CHP'li Tanju Özcan, mazbata töreninde yaptığı konuşmada dikkat çeken bir açıklamaya imza attı. Özcan, "İnşallah 7. mazbatamı Bolu'dan değil, Ankara'dan alacağım" dedi.

Mazbata törenine Özcan'ın yanı sıra yeni seçilen CHP'li belediye ve il genel meclis üyeleri ile çok sayıda partili de katıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan mazbatasını Bolu Merkez İlce Seçim Kurulu Başkanı Abdülkadir Müjde'den aldı.

Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Özcan, "Bu benim 6. mazbatam. Önce onu ifade edeyim. 4 kez bu şehre hizmet etmek için milletvekili olarak seçilmiştim. 2. kez de belediye başkanlığı görevini üstlendik. Böylece Bolu Seçim Kurulundan aldığım 6. mazbatam bu. İnşallah 7. mazbatamı Bolu'dan değil, Ankara'dan alacağım." dedi.

Özcan'ın bu sözleri, Ankara'da milletvekili adayı olma ihtimalini gündeme getirdi. Özcan'ın daha önce de Ankara'da milletvekili olmak istediğini dile getirmesi, bu sözlerinin daha da anlam kazanmasına neden oldu


.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Çerkes Soykırımı mesajı
Aynı felaketin Türkiye'de de yaşanabileceğini düşünmek bir vehim değil
Parti kapatılmadı binayı taşıdık
Milli yas ilan edildi, bayraklar yarıya indi
Erdoğan seçimden ders almamış, yargıya müdahalede ısrarcı