Tansu Çiller oyunu kullandı: "Bugün, umuyorum ki bu yeni bir dönemin başlangıcı olur"

Eski Başbakan Tansu Çiller, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında Sarıyer Yeniköy İlkokulu'nda oy kullandı ve sandık görevlileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Çiller, demokrasinin önemine vurgu yaparak, "Biz birlikte, kardeşçe, bir olduğumuz zaman güçlüyüz." dedi.

Eski Başbakan Tansu Çiller, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında Sarıyer Yeniköy İlkokulu'nda oy kullandı ve sandık görevlileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Çiller, demokrasinin önemine vurgu yaparak, "Biz birlikte, kardeşçe, bir olduğumuz zaman güçlüyüz. Bu gücü kaybetmemek lazım. Tekrar ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. Oy kullanma işlemi sonrasında basın mensuplarına konuşan Çiller, demokrasinin zenginliğini vurgulayarak, siyasi farklılıklara rağmen birlik ve dayanışmanın önemini vurguladı.

"BİZ BİRLİKTE, KARDEŞÇE BİR OLDUĞUMUZ ZAMAN GÜÇLÜYÜZ"

Oy kullanmasının ardından okul önünde basın mensuplarına konuşan yapan Çiller, "Demokrasi bizim için her zaman bir şölenle, seçimle taçlandırılır. Bugün yine bunu yaşıyoruz, mutlu bir gün bu açıdan. Umuyorum ki bu yeni bir dönemin başlangıcı olur. Bu dönemde elbette siyasi görüş farklılıkları her zaman olacaktır ülkemizde, bu demokrasinin zenginliği ama unutmayalım ki biz birlikte, kardeşçe, bir olduğumuz zaman güçlüyüz. Bu gücü kaybetmemek lazım. Tekrar ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum, hepinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri

İzmir' in 6 ilçesine uyarı geldi: 19 Mayıs 2024 İzmir hava tahmini
19 Mayıs 2024 Ankara hava tahmini: Yarın Ankara'da hava nasıl?
Esnafın 'Kurnazlık' oyunu Bakanlık tarafından bozuldu! Cezalar ardı ardına geliyor!
Ankara Emniyeti'nde yeni dönem başlıyor! Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gözaltına alınmıştı!
Bakan Göktaş'tan başörtüsü ayrımcılığına tepki gecikmedi: "Bağnaz Zihniyet"