Taraflı tarafsız herkes ağladı! Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında gözyaşları sel oldu

Şampiyon Galatasaray'ın kutlamalarında duygu dolu anlamış olur yaşandı. Hatayspor'da zelzele felaketinden kurtulan Sam Adekugbe, sahaya çıkarken hüngür hüngür ağladı. Trafik kazasında yaşamını kaybeden eski Galatasaraylı futbolcu Ahmet Çalık için hususi şarkı seçen Abdülkerim Bardakcı ve Emre Taşdemir, ekip dostlarını, Okan Buruk'u ve taraftarlar ağlattı.

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında şampiyon Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Aslan, şampiyon olarak çıktığı derbide ezeli rakibini farklı mağlup etti. Nicolo Zaniolo, 2 şık golle maça damga vurdu. Diğer sayı ise Icardi'den geldi.

DUYGU DOLU KUTLAMA

Derbi zaferinin ardından şampiyonluk kutlaması yapan Galatasaray'ın töreninde mutlu anlar yerini duygu dolu dakikalara bıraktı.

"DOYMADIM DOYAMADIM"

Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Abdülkerim Bardakcı, sahaya Ahmet Çalık formasıyla çıktı. 'Doymadım doyamadım' şarkısın seçen ve gözyaşlarını tutamayan Abdülkerim, takım arkadaşlarını ve Okan Buruk'u ağlattı. Abdülkerim gibi sahaya Ahmet Çalık formasıyla çıkan Emre Taşdemir ise Gökhan Kırdar'ın 'Yerine sevemem' şarkısını çaldırdı.

ADEKUGBE HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Devre arasında Hatayspor'dan kiralanan Sam Adekugbe, sahneye gelirken gözyaşlarına hakim olamadı. Deprem felaketine yakından şahit olan deneyimli futbolcuyu arkadaşları kucakladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti