Taraftar Soyunma Odasını Bastı, Teknik Direktör Hastanelik Oldu!

Partizan taraftarları, Kızılyıldız'a karşı alınan ağır yenilgi sonrası soyunma odasına baskın düzenledi. Teknik direktör Stajonevic, yaşanan olayların ardından yüzündeki yaralarla basın toplantısına katıldı ve özür diledi.

Partizan, Belgrad derbisinde Kızılyıldız’a 4-0 mağlup olunca maç sonunda Partizanlı taraftarlar soyunma odasını bastı. Taraftarlar, futbolculara ve teknik ekibe saldırdı. Partizan Teknik Direktörü Aleksandar Stajonevic, olayların ardından basın toplantısına yüzünde, burnunda kesikler, morluklar ve yara bantlarıyla çıktı. 

 Aleksandar Stajonevic basın toplantısında konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Yara bantlarıyla karşınızda olduğum için üzgünüm. 0-0 olsa bile buraya gelmezdim, burada dram yaratmak istemedim. Ama sonuç böyle olduğu için saygı duymam gerekiyordu. Bazı taraftarlar camı kırdı, kırılan camlar yüzüme geldi. Fiziksel temas yoktu. Böyle bir sonuçtan sonra ne diyebiliriz ki... Böyle kaybetmek elbette benim açımdan büyük ayıp. Böyle kaybettiğimiz için tüm Partizan taraftarlarından özür dilerim. Rakip üstümüzde harika bir performans gösterdi. Olan biten her şeyin sorumluluğunu elbette üstleniyorum. Üzgünüm, özellikle de evimizde oynadığımız için. Yaşadığım en ağır yenilgi ".

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.