Taraftarlar İsyan Etti, Başkan Dursun Özbek Krizde: Adnan Polat’ın Dönüşü Yakın mı?

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'nde yaşanan başarısızlık ve taraftarların tepkisi sonrası, başkan Dursun Özbek ve yönetiminin geleceği belirsizliğe düştü. Gazeteci Uğur Karakullukçu, Adnan Polat'ın seçimlerde başkanlık için yarışabileceğini iddia etti.

Galatasaray'da son günlerde yaşanan gelişmeler, kulüp içinde büyük bir hareketlilik yarattı. Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys'a elenerek taraftarları üzen sarı-kırmızılı ekipte, Başkan Dursun Özbek ve yönetiminin geleceği büyük bir merak konusu haline geldi. Taraftarlar, transfer döneminde yapılan hamlelerin ardından Özbek ve yönetimini istifaya davet etmişti.

Bu belirsizlik ortamında, gazeteci Uğur Karakullukçu'nun ortaya attığı iddia dikkatleri üzerine çekti. Karakullukçu, Youtube üzerinden yaptığı canlı yayında, Galatasaray yönetiminin bir seçim kararı alması durumunda, eski başkan Adnan Polat'ın tekrar başkanlık için aday olabileceğini açıkladı.

Karakullukçu, açıklamasında, "Adnan Polat çok ciddi bir şekilde hazırlanıyor. Bu yönetimin düşmesi durumunda Polat çevresinde bir toplanma var. Polat, ilk döneminden memnun olmasam da planlı bir şekilde geri dönmeye hazırlanıyor. Sizin ömrünüz doldu. Yedek plan belli. Sandık konulursa ne olacağını göreceğiz" şeklinde konuştu.

Galatasaray'da yaşanan bu gelişmeler, kulüp içindeki siyasi dinamikleri ve taraftarların tepkilerini daha da derinleştirmiş durumda. Seçim sürecinin nasıl şekilleneceği ve Adnan Polat'ın geri dönüp dönmeyeceği merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.