Tarihi bir bonservis bedeliyle transfer edilmişti! Galatasaray'da beklenmedik ayrılık:!

Galatasaray, Okan Buruk'un önerisi doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürürken, tarihi bir bonservis bedeliyle kadroya dahil ettiği oyuncuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Galatasaray, yeni sezonda yürürlüğe girecek olan yeni yabancı kuralı nedeniyle kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefliyor. Bu doğrultuda, Aslan'ın tarihi bonservis bedeliyle transfer ettiği bir yıldız oyuncunun ilk ayrılık haberi geldi ve oyuncunun yeni takımı herkesi şaşırttı.

Galatasaray, yeni sezonda Okan Buruk'un yönetiminde üst üste üçüncü kez şampiyonluk yaşamayı ve toplamda 25. şampiyonluk sayısına ulaşmayı hedefliyor. Ancak takımda beklenmedik bir ayrılık yaşanması gündemde.

Galatasaray, 2021 yaz transfer döneminde 6.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Rumen orta saha oyuncusu Alexandru Cicaldau ile yollarını ayırmaya karar verdi.

Alexandru Cicaldau, Teknik Direktör Okan Buruk'un gelecek planları arasında olmayan bir oyuncu olarak görülüyor ve Süper Lig'in yeni takımı Eyüpspor'un ilgisini çekmiş durumda. Fotomaç'ın raporuna göre, Rumen orta saha oyuncusu gelecek sezon Eyüpspor'da, Arda Turan'ın yönetiminde forma giyecek.

Kiralık olarak Konyaspor'da geçirdiği geçen sezon boyunca, yeşil-beyazlı formayla çıktığı 31 maçta 1 gol ve 2 asist yapmıştı.

26 yaşındaki orta saha oyuncusunun, Türkiye'de futbol kariyerine devam etme konusunda İstanbul'un cazibesine sıcak baktığı belirtiliyor. Bu nedenle, Eyüpspor'a transfer olabileceği iddia ediliyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.