Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Alımı Başvurularında Son Gün!

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın sözleşmeli personel alımı için başvurular devam ediyor. KPSS-2024/4 tercihleri üzerinden gerçekleştirilen başvurular için son tarih 7 Şubat. Farklı branşlarda görev almak isteyen adaylar, ÖSYM'nin resmi web sitesi üzerinden başvuru yapabilirler.

BAŞVURU TARİHLERİ VE YÖNTEMİ

Tarım ve Orman Bakanlığı, sözleşmeli personel alımı için KPSS-2024/4 tercihlerini kabul ediyor. Başvurular, ÖSYM'nin resmi web sitesi olan https://ais.osym.gov.tr adresinden KPSS-2024/4 Tercih Kılavuzu kurallarına göre yapılmalıdır. Başvurular 31 Ocak 2024 Çarşamba günü başladı ve 7 Şubat 2024 Çarşamba gününe kadar devam edecek.

BRANŞ DAĞILIMI

Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli pozisyonları için farklı branşlarda personel alımı yapılacaktır. Ortaöğretim, önlisans ve lisans mezunları için farklı pozisyonlar bulunmaktadır. Bu pozisyonlar arasında Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli, Mühendis, Laborant, Veteriner Hekim gibi çeşitli alanlarda görevler yer almaktadır.

BAŞVURU YÖNTEMİ VE ÜCRETİ

Başvurular bireysel olarak T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak ÖSYM'nin web sitesinden gerçekleştirilmelidir. Adayların başvuru sürecinde KPSS-2024/4 Tercih Kılavuzu'nu dikkatlice incelemeleri önemlidir. Başvuru işlemi için 80 TL tercih ücreti ödenmelidir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Arda Güler'den Sevgilisi İle Dikkat Çeken O Sosyal Medya Paylaşımı!
Bakan Kacır ve Devlet Bakanı Johnson İş Birliğini Güçlendirdi
Türkiye'nin Genç Nüfusu AB Ülkelerini Geride Bıraktı: İstanbul'un Gençleri 76 İlin Nüfusunu Aştı!
Türkiye Genelinde Trafik Denetimlerinde 2 Milyon Araca İşlem Yapıldı
Zeytinburnu Açıklarında Kaçak Sigara Operasyonu: 144,280 Paket Ele Geçirildi