Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan istihdam hamlesi: 1500 yeni tarım işçisi alınacak

Tarım ve Orman Bakanlığı, bin 500 tarım işçisi alımı için ilanını Resmi Gazete üzerinden duyurdu. Başvurular, 13-19 Şubat tarihleri arasında İŞKUR'un resmi web sitesinden gerçekleştirilecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere bin 500 tarım işçisi alımına dair ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. İlanlara başvurular, 13-19 Şubat tarihleri arasında İŞKUR'un resmi web sitesinden yapılabilecek. Başvuruların sonrasında adayların belirlenmesi için 27 Şubat'ta kura çekimi gerçekleştirilecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, bin 500 tarım işçisi alımına dair ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kapsamda, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere bin 500 tarım işçisi alımı gerçekleştirilecek. İlanlar, 13-19 Şubat tarihleri arasında İŞKUR'un resmi web sitesinde yayımlanacak.

Başvurular, belirlenen tarih aralığında İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleştirilebilecek. Başvuru sürecinin sona ermesinin ardından, adayların belirlenmesi için 27 Şubat'ta bir kura çekimi düzenlenecek. Kura sonucunda belirlenen tarım işçileri, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın taşra teşkilatında görev alacak. Bu alımlar, tarım sektöründe istihdam yaratılmasına yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Ankara'da Dev Uyuşturucu Operasyonu: 85 Şüpheli Gözaltında!
İçişleri Bakanı: 'Çember-18 Operasyonlarında 81 İlde 4,995 Firari Yakalandı'
Türkiye-Yunanistan İlişkilerinde Yeni Adım: Miçotakis'in Ankara Ziyareti
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den açıklama: "Pençe’de kilit bu yıl kapanacak"
Ege Denizi'nde Kurtarılan 47 Göçmen Sahil Güvenlik Ekipleri Tarafından Kurtarıldı