Tarkan'dan Peri Bacaları'ndaki yıkıma tepki

“Kapadokya gibi olağanüstü güzellikte, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde olan bir doğal ve kültürel değerimizi bile rant için harcayabiliyorlar. İnanılır gibi değil. Bu çalışmalar acilen durmalı ve Kapadokyamıza dokunulmamalı.”

Şarkıcı Tarkan, Kapadokya’da UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde bulunan peribacalarının iş makineleriyle yıkıldığına ilişkin video paylaştı. Tarkan, “Kapadokya gibi olağanüstü güzellikte, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde olan bir doğal ve kültürel değerimizi bile rant için harcayabiliyorlar. İnanılır gibi değil. Bu çalışmalar acilen durmalı ve Kapadokyamıza dokunulmamalı.” dedi.

Tarkan, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alan peri bacalarının olduğu bölgedeki yol yapım çalışmalarıyla ilgili sosyal medya hesabından bir video paylaşarak görüntülere tepki gösterdi. "Kapadokyama dokunma" paylaşımıyla yorum yazan Tarkan, şunları paylaştı:

"Kapadokya gibi olağanüstü güzellikte, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde olan bir doğal ve kültürel değerimizi bile rant için harcayabiliyorlar. İnanılır gibi değil. Bu çalışmalar acilen durmalı ve Kapadokyamıza dokunulmamalı."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Yeni bir hizmet başlatıldı: 2015 yılından sonra çocuk sahibi olanlara nakit yardımı
İmamoğlu, İstanbulluyu müjdeye boğdu: O hizmet artık sınırsız ve ücretsiz!
Farah Zeynep Abdullah İmaj yeniliği ile göz doldurdu! 'Çok yakışmış'
Kredi kartını temassız ödeme limitleri değiştirildi
"Tek bir gayemiz vardır, o da Netanyahu yönetimini ateşkese zorlamaktır"