Tarkan'ın Yeni Albümü Kuantum 51 için Harcadığı Para Şaşırttı!

Türkiye'nin ünlü pop yıldızı Tarkan'ın son albümü 'Kuantum 51' için harcadığı bütçe dudak uçuklattı. İddialara göre, Tarkan bu albüm için tam 20 milyon TL'lik bir yatırım yapmış durumda.

TARKAN'IN YENI ALBÜMÜ 'KUANTUM 51' BÜYÜK YATIRIMLA GELIYOR!

Türk pop müziğinin efsanevi ismi Tarkan, 7 yıl aradan sonra müzikseverlerle buluşturacağı 11. albümü 'Kuantum 51' için büyük bir yatırım yaptı. Albüm prodüksiyon sürecinde 20 milyon TL'lik bir bütçe ayıran Tarkan, müzik dünyasında yeni bir dönem başlatmayı hedefliyor.

4 STÜDYOYLA EŞ ZAMANLI ÇALIŞMA

Diğer şarkıcıların bir stüdyo ile çalıştığı bir dönemde, Tarkan albüm için en iddialı 4 stüdyoyu aynı anda kullanarak çalışmalarını hızlandırdı. Bu stratejiyle albümün kalitesini ve çeşitliliğini artırmayı amaçlayan sanatçı, müzikseverlerden büyük beklentiler içinde.

İDDIALI ARANJÖRLERLE İŞBIRLIĞI

Tarkan'ın 'Kuantum 51' albümünde çalıştığı iddialı aranjörlerle yapılan işbirliği müzik dünyasında merakla bekleniyor. Albümdeki şarkıların müzikal derinliği ve çeşitliliğiyle dinleyicilere unutulmaz bir deneyim sunması bekleniyor.

12 ŞARKIYA KLIP ÇEKILDI

Tanıtım stratejisini güçlendiren Tarkan, albümde yer alan 12 şarkı için klipler çekti. Her bir şarkı için özenle hazırlanan kliplerin sanatçının estetik anlayışını ve müzikal vizyonunu yansıtması bekleniyor.

HALK KONSERLERIYLE HEYECAN DORUKTA

Tarkan, son olarak bir gazlı içecek markasıyla yaptığı 150 milyon TL'lik anlaşma çerçevesinde Ağustos ayında 7 kentte halk konserleri verecek. Bu konserlerle müzikseverlerle buluşacak olan Tarkan, hem albüm tanıtımını hem de dinleyicileriyle doğrudan iletişim kurmayı hedefliyor.

Tarkan'ın 'Kuantum 51' albümü, Türk pop müziğinde yeni bir çığır açmaya aday gibi görünüyor. Büyük beklentilerle beklenen albüm, müzikseverler için büyük bir heyecan kaynağı olmaya devam ediyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.