Tarkan'ın Yeni Albümünün Tarihi Belli Oldu: Müzikseverler Hazır Olun!

Uzun zamandır beklenen müjde Tarkan'dan geldi! Megastar, stüdyo çalışmalarıyla hayranlarını heyecanlandıran yeni albümünün adını ve çıkış tarihini sosyal medya hesabından duyurdu. "Kuantum 51" adını taşıyan albüm, 14 Haziran 2024'te tüm müzik platformlarında yer alacak.

Tarkan Hayranları Kavuşmaya Hazır: "Kuantum 51" 14 Haziran'da Çıkıyor!

Son yıllarda "Geççek" ve "Son Durak" gibi ikonik şarkılara imza atan Megastar Tarkan, hayranlarını uzun süredir heyecanlandıran yeni albümü "Kuantum 51"i nihayet 14 Haziran'da müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

  1. Yıl marşı "Sen Rahat Uyu" ile duygulara dokunan Tarkan, geçtiğimiz aylarda verdiği albüm müjdesiyle heyecanı zirveye taşımıştı.

Tarkan'dan Müjdeli Haber:

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Tarkan, hayranlarının sabırsızlığını şu sözlerle dile getirmiş ve albümün yakın zamanda çıkacağını müjdelemişti:

"Biliyorum ‘artık bitsin bu albüm, çıksın yeni şarkılar’ diyorsunuz. İnanın az kaldı. Azıcık daha sabredin canlarım. Yakındır kavuşmamız."

"Kuantum 51" Ne Zaman Çıkacak?

Uzun süredir merakla beklenen "Kuantum 51", 14 Haziran 2024'te tüm müzik platformlarında yer alacak. Albümde yer alacak şarkıların isimleri ve müzik tarzı hakkında henüz bir bilgi paylaşılmasa da, Tarkan'ın son paylaşımlarından albümün oldukça "sıkı" ve iddialı bir çalışma olacağı tahmin ediliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.