Tarkan'ın yılbaşı gecesi için aldığı para ortaya çıktı

Megastar Tarkan'ın 'yılbaşı konserinden 1 milyon dolar alacağı' yönündeki haberler yalanlandı. KKTC'de verdiği konserle hayranlarıyla birlikte 2024 yılına 'merhaba' diyen ünlü sanatçının konserden 10 milyon TL kazandığı iddia edildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) verdiği konser ile 2024 yılına 'merhaba' diyen Megastar Tarkan, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnede iki kostüm giyen Tarkan, dansı ve performansıyla geceye renk kattı.

Saatler gece on ikiyi vurduğunda ünlü müzisyen yeni yılı, "Artık dünyada barış istiyorum, kavgasız ve savaşsız bir dünya istiyorum." diyerek kutladı.

Tarkan’ı dinleyenler arasında KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, oyuncu ve yapımcı Hamdi Alkan ve modacı Çiğdem Akın da davetliler arasında yer aldı.

YILBAŞI KONSERİNDEN KAZANDIĞI ÜCRET ORTAYA ÇIKTI

Dudak uçuklatan sahne ücretleriyle sık sık magazin gündemine düşen Megastar Tarkan'ın yılbaşı konserinden 1 milyon dolar alacağı iddiaları yalanlandı.

Aldığı rekor teklifle yılbaşında sahneye çıkacaklar arasında zirveye yerleşen sanatçı, "Güzel bir teklif geldi, ben de değerlendirdim. Böyle bir teklif gelmeseydi belki de ailemle olmayı düşünebilirdim." açıklamasında bulunmuştu.

10 Haber'den Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, Tarkan, yılbaşı konserinden 1 milyon dolar değil, 10 milyon TL kazandı.

Dağıstanlı, "Yeni senenin rekoruna bir milyon dolar kazandığı konuşulan Tarkan imza attı. Ancak bir iddiaya göre böyle bir rakam yok. Tarkan 10 milyon lira almış." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek rol arkadaşı Sibel Taşçıoğlu'nun röportajını böldü
Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı
Serenay Sarıkaya: Özgür ve cesur olmak zorundaydım
Mal kavgası bitmiyor: İbrahim Tatlıses'in torunu isyan etti
“Kardeş Takımı 2” filmi geliyor