Tartışma sonrası yayını terk etmişti: Buket Aydın'dan açıklama geldi

Bir televizyon canlı yayınında gazeteciler Şaban Sevinç ve Buket Aydın arasında kavga çıktı. Aydın, Şaban Sevinç'e sert tepki göstererek canlı yayını terk etmişti. Olayın peşinden Aydın'dan açıklama geldi.

TV100'de "Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade" programına konuk olan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın ile Bizim Tv Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç arasında tartışma çıktı.

Sevinç'in, "CHP delegesi kredi kartı ile saat almaya benzemez" sözleri üzerine Aydın, "Ben kredi kartıyla saat almadım. Twitter'da devamlı kredi kartı üstünden, saat üstünden gündem yapılmaya çalışılan benim. Seni kim böyle yönlendiriyor. Ben bu kadar rezil, seviyesiz bir kişiyle yayına devam etmem. Hadsizsin Şaban Sevinç" tepkisinin peşinden canlı yayını terk etti.

SEVINÇ'TEN ÖZÜR GELDI

Olayın peşinden Sevinç, programda "Buket Aydın sözlerim mevzusunda yanlış anlaşıldım. Özür dilerim" ifadelerini kullandı.

BUKET AYDIN'DAN AÇIKLAMA

Aydın, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Bu akşam yayının başından bu yana bu şahsın saldırılarına maruz kaldım. Onunla aynı fikirde olduğum anlar dahil olmak üzere bana sesini yükseltip küçümser bir tavırla konuştu. Sürekli bana 'sen' diye hitap etti. Defalarca 'Ben size diyorum' dememe rağmen bana 'sen' dedi. 'Anlattıklarımı anlayamıyorsunuz' diyerek gerizekâlı imasında bulunmuş oldu. Hepsine sustum. Ama bir ulusal kanalda adeta Twitter trolü gibi onlarca kere öyle olmadığını, yalan olduğunu anlattığım birtakım saçmalıklar üstünden beni susturmaya çalışmasına müsaade edemezdim" şeklinde açıklama yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.