Tartıştığı babasını tabancayla vurarak katletti!

Son dakika! Sakarya'nın Sapanca ilçesinde Muhammet Sami Çınar, tartıştığı babası Cemalettin Çınar'ı tabancayla vurarak öldürdü. Son dakika! Tartışma büyüyünce kriz geçirip babasına ateş etti. Onu öldürdü! Son dakika!

Tartışmanın ardından babasını vurarak öldürdü..

Olay, saat 04.30 sıralarında Göl Mahallesi İnönü Sokak meydanında meydana geldi. Muhammet Sami Çınar, tartışmanın ardından babası Cemalettin Çınar'ı tabancayla vurdu. Komşuların silah seslerini duyması üzerine olay yerine polis ve 112 acil ekibi sevk edildi.

Başından ve vücudundan vurulan Cemalettin Çınar, olay yerinde hayatını kaybetti. Muhammet Sami Çınar, evine gelen polise teslim oldu.

Özel güvenlik görevlisi olan şüphelinin, 2 ay önce işinden ayrıldığı ve sosyal medya üzerinden silah alıp sipariş verdiği öğrenildi. Anne Z de aynı evde yaşıyor. M.Ö. ve kız kardeşi H.Ç. İfadesinin alınması için polis ekibi tarafından karakola götürüldü.

Cemalettin Çınar'ın naaşı otopsi yapılmak üzere Sapanca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cenaze, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezi'ne gönderildi.

Bununla ilgili soruşturma halen devam ediyor..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.