Tartıştığı trafik polislerinin üzerine otomobili sürüp kaçan şahıs, yakalanınca polislere saldırdı

Diyarbakır'da tartıştığı trafik polislerinin üzerine otomobili sürüp, kaçan Y.E.Y., kendisini yakalayan polis memuruna ve 3 yakınına saldırdı. Kaçan 4 şüpheli aranırken, otomobil trafikten menedilerek sahibine 48 bin TL idari para cezası kesildi.

Diyarbakır'da trafik polisleriyle yaşadığı anlaşmazlık sonrasında otomobilini sürerek polislere çarpan ve olaya müdahale etmeye çalışan bir kişiye saldıran Y.E.Y., polislerce yakalandı. Olay sırasında takviye ekiplerin gelmesiyle kaçan 4 şüpheli aranırken, otomobil trafikten menedilerek sahibine 48 bin TL idari para cezası kesildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolundaki bir alışveriş merkezinin önünde gerçekleşti. 35 BZG 293 plakalı araç sürücüsü Y.E.Y. ile trafik polisleri arasında yaşanan tartışma, otomobildekilerin de inmesiyle büyüdü. Çevredekilerin müdahalesiyle durum sakinleştirilmeye çalışıldı. Ancak yeni bir trafik ekibinin gelmesiyle olay yeniden hareketlendi. Bu sırada sürücü, otomobilini kullanarak polislere doğru sürdü ve müdahale etmek isteyen bir kişiye çarptı. Şans eseri yaralanan olmadı.

Yaklaşık bir kilometre sonra otomobili terk ederek kaçmak isterken yakalanan Y.E.Y., polis tarafından durduruldu. Ancak tekrar tartışma yaşandı ve Y.E.Y. yakınlarını çağırdı. Gelen 3 kişi ile birlikte polislere saldırdılar. Olaylar anlık olarak kaydedildi.

Polis, saldırı sonrasında darp raporu alarak şüphelilerden şikayetçi oldu. Trafik polisi ifadesinde, "Çarptığı kişinin zarar görmemesi için sürücüyü takibe aldım" dedi. Araç trafikten men edilirken, ruhsat sahibine yüksek miktarda para cezası uygulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

İstanbul'da o tarihte ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükselecek! Giderler her ay artıyor
Ankara'da Yaşayan Emeklilere Müjde: ABB Hesaplara Para ve Et Yardımı Yaptı!
AK Partili Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 7 milyon liralık yurt dışı gezisi
‘Belediye yerine çöken TÜGVA’yı çıkardık’
İzmir Su Kaynaklarında Endişe Verici Düşüş! İZSU'dan Uyarı: Su Tasarrufu Şimdi Daha Önemli!