Taş Kağıt Makas dizisinin final tarihi açıklandı!

Kanal D'nin Çarşamba akşamları yayınlanan dizisi Taş Kağıt Makas'tan hayranlarını üzen bir gelişme yaşandı. Dizinin erken final yapacağına karar verildi.

Kanal D'nin Çarşamba akşamları yayınlanan dizisi Taş Kağıt Makas'tan izleyicilerine üzücü bir haber geldi. Dizinin erken final yapmasına karar verildi.

Ekin Koç, Ozan Güven, Burak Yörük, Serra Arıtürk ve Hande Doğandemir gibi ünlü isimleri kadrosunda barındıran Taş Kağıt Makas dizisi, yeni sezonda beklenen başarıyı elde edemedi ve ekrana tutunamadı. Dizi, özellikle reytinglerdeki düşük performansıyla dikkat çekti.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Çarşamba günleri Kanal D'de yayınlanan ve izleyicilerden yeterli ilgiyi göremeyen Taş Kağıt Makas dizisinin, 19. bölümü ile final yapmasına karar verildi. Dizi, bu şekilde ekran macerasını noktalamış olacak. 

MF Yapım imzalı dizinin yapımcılığını Asena Bülbüloğlu üstlenirken, yönetmenlik görevini ise Yusuf Pirhasan yürütüyordu. Senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı dizinin, izleyiciyle buluştuğu dönemde çok sayıda umut vaad eden sahneye sahip olmasına rağmen, bu fırsatları değerlendiremeyerek beklenen etkiyi yaratamaması, izleyici kitlesi açısından hayal kırıklığı yarattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.