Taş Kağıt Makas'ın Alev'i Serra Arıtürk kimdir?

Serra Arıtürk, İstanbul doğumlu genç yetenek, müzik tutkusuyla öne çıkıyor. Gitar eğitimini Hüsrev İsfendiyaroğlu'ndan alan Arıtürk, şarkıcılığa adım attı ve "Kendimi Bilmeden" adlı şarkısıyla dikkatleri üzerine çekti.

İstanbul'un müzik sahnesine genç bir soluk getiren ve gitarıyla büyüleyen Serra Arıtürk, yetenekleri ve tutkusuyla adından söz ettiriyor. Hüsrev İsfendiyaroğlu'ndan aldığı eğitimle müzik dünyasına adım atan Arıtürk, son olarak "Kendimi Bilmeden" adlı şarkısıyla müzikseverlerin beğenisini kazandı ve "Aşkın Tarifi" adlı dizide başrol oynayarak yeteneğini bir kez daha kanıtladı.

İstanbul'da 22 Haziran 1998'de doğan Serra Arıtürk, gitar eğitimini Hüsrev İsfendiyaroğlu'ndan aldı ve şarkı söylemeye başladıktan sonra Boğaziçi Caz Korosu'nda yer aldı. Lise eğitimini Özel Denizatı Anadolu Lisesi'nde tamamladı ve daha sonra Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi'ne kabul edildi. 2019 yılında "Kendimi Bilmeden" adlı şarkısını yayımladı ve 2021'de Kanal D'de yayınlanan "Aşkın Tarifi" adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiye'deki 5 Büyük Yabancı Özel Okula Milyonlarca Ceza Yağdı!
TÜGVA ve Ensar Vakfı ile imzalanan protokolleri feshedildi!
Kaçak Elektrik Kullanarak Bitcoin Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı!
Kadın cinayetleri bitmiyor! Manisa'da 3 çocuk annesi katledildi
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Toplandı: 'Trolleşme' Tehlikesine Dikkat!