Taşeron işçi Kenan Güngördü: 'CHP'liyim diyemiyoruz'

21 yıldır kamuda taşeron olarak çalışan Güngördü, 'Taşerona ''müjde müjde’ dediler. Mülakata girdik. Tüm ailemizin sabıka kaydını sunduk. Mülakattan sonra asılan başarı listesinde ismim vardı. 3 Nisan’da 11 kişi,...

21 yıldır kamuda taşeron olarak çalışan Güngördü, 'Taşerona ''müjde müjde’ dediler. Mülakata girdik. 
Tüm ailemizin sabıka kaydını sunduk. Mülakattan sonra asılan başarı listesinde ismim vardı. 3 Nisan’da 11 kişi, işimize son verildi. Emniyet arşiv soruşturmasını gerekçe gösterdiler. Kıdem yok. Tazminat yok. Fişleyip atıyorlar' diyor. Belediye önüünde 19 gündür oturma eylemi yapan Güngördü'nün babası yüzde 83 engelli raporlu Alzheimer hastası. Babasının her sabah babasının ilaçlarını hazırladıktan sonra belediye önüne geliyor.


'ÇALIŞANLARDAN BİRİ ÇIKIP BEN CHP'LİYİM DİYEMİYOR'

Satın aldıkları evin aylık 1500 TL taksidini ödemekte zorlanacaklarını söyleyen Güngördü, 'Muhalif bir aileye mensup olduğum için ya da Hak İş’e üye olmadığım için işte çıkarıldığımı düşünüyorum. 1 Mayıs'ta Maltepe'de düzenlenen mitingde, ortak basın açıklamasını okuduğu için mutluluk duyduğunu belirten Güngördü, 'Ben yıllarca birçok hükümetle çalıştım. Ama hiçbir zaman bu kadar ayrıma tutulmadım. Çalışanlardan biri çıkıp ben CHP’liyim diyemiyor. Hemen işten atılıyor.15 gün boyunca uğraşsa da Zeytinburnu Belediye Başkanı’yla görüşemedim. Gel diyalog kur. Gel benimle konuş. Gel ''hırsızsın' de. Ama bana suçumu söyle’ dedim ama gelmedi, görüşmedi' diyor.

Daha önce Cuma namazında çıkan bir kişininin saldırısına uğradığını belirten Güngördü, ' Mahkeme sonunda işime iade edilmezsem bedenimi ölüme yatıracağım' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner'den Feyza Civelek'e Öyle Sözler Etti Ki!
Gözleriniz Ne Kadar Keskin? Fotoğraftaki Komandoyu Kaç Saniyede Bulabileceksiniz?
Memur ve Emekli Maaş Zam Hesabı Yeniden Değişti! Zam Oranları Ne Olacak?
ATM'de Para Kabusu! Bazı Banknotlar Kabul Edilmiyor mu?
Yatağınızda Rahatlarken Para Kazanma Fırsatı! Araştırmaya Katılın