'Taşıyıcı şeytan' sözleri olay oldu! Survivor Aleyna ve Berna arasında şeytan gerilimi!

Survior All Star 2024 tüm hızıyla devam ederken; olaylar da gündeme düşmeye devam ediyor! Berna Canbeldek ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun diyalogları geceye damga vurdu! Survivor'a gelmeden önce sosyal medyada birlikte videolar paylaşan ünlü iki ismin bu tartışması büyük yankıya sebep oldu!

TV8 Survivor All Star bu sezonda da ilgi çekmeye ve izlenmeye devam ediyor! Birbirinden özel All Star yarışmacıları başarıları ve gündeme gelen agresif tartışmaları ile çok konuşuluyor. İlgiyle izlenen ve takip edilen program; hayran kitleleri tarafından da çeşitli yorumlara neden oluyor. 

SURVİVOR BERNA CANBELDEK BE ALEYNA KALAYCIOĞLU ARASINDA GERİLİM

TV8'ın büyük ilgiyle izlenen muhteşem yarışma programı Survivor bu sezona olaylarla dolu başladı. Olayların ve tartışmaların gündeminde kalan Survivor bu sezonda da adından çok söz ettiriyor.

Her bölümü sosyal medyada gündem olan yarışmada bu kez Berna Canbeldek ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun diyalogları yer aldı..  İkilinin yarışma öncesindeki sosyal medyada sıcak ve dostane paylaşımları bulunuyordu! Survivor'da tartışan ikili arasında sözler de gündem oldu..

'Taşıyıcı şeytan' sözlerinin duyulduğu Survivor programında alevli tartışma yaşandı. İkili arasındaki gerilim tartışma ile sınırlı kalırken; önümüzdeki günlerde neler olacağı da merak konusu oldu!

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz ayrıldı: Sebep ihanet mi?
Sözleri tepki çekmişti: Vedat Milor, Fenerbahçe taraftarlarından özür diledi
Mert Yazıcıoğlu, Kerem Bürsin ile tatile çıktı
Damla Ersubaşı'ndan itiraf: Gelinlik mi giydim yoksa kefen mi bilmiyorum
Mehmet Ali Erbil ekranlara geri dönüyor