Bihter filminin kadrosu netleşti! Yeni Bülent ve Nihat da belli oldu...

Bir devrin efsaneleşmiş dizisi Aşk-ı Memnu, Bihter ismiyle tekrardan seyircisinin karşısına çıkacak. Filmin çekimlerinin 21 Mart'ta başlaması planlanırken kadroda netlik kazanmıştır. Bihter, Adnan, Firdevs rollerinin peşinden yeni...

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre'nin oynadığı Aşk-ı Memnu dizisi, yayınlandığı döneme damga vurmuştu.

Günümüzde bile yeniden bölümleri büyük bir ilgiyle takip edilen dizi "Bihter" adıyla film olarak izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin oyuncu ekibindeki yeni adlar de belli olmaya başladı.

Oyuncu ekibinin neredeyse netleştiği filmin yeni Bülent ve Nihat'ı da belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine nazaran, filmimizde evin ufak oğlu "Bülent" rolünü Mert İnce canlandıracak.

Kuzgun dizisiyle oyunculuğa süregelen İnce, Farah Zeynep Abdullah'la "Bergen" filmimizde de rol almıştı.

Filmde Nihat rolünü ise başarıya ulaşmış oyuncu Mertcan Tekin oynayacak. 21 Mart'ta çekimleri başlanacak olan Bihter film, Netflix'te yayınlanacak.

Heyecanla beklenen Bihter filmimizde Adnan Bey'i daha ilkin sayısız projede rol alan 43 yaşındaki başarıya ulaşmış oyuncu Osman Sonant oynayacak. Filmde Bihter'i Farah Zeynep Abdullah, Behlül'ü Boran Kuzum, Nihal'i Helin Kandemir, Firdevs Hanım'ı Hande Ataizi, Peyker'i Nezaket Erden, Beşir'i Lorin Merhart, Matmazel'i ise Ebru Özkan oynayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Evinin banyosunda ölü bulmuştu: Yeşim Erçetin gerçeği açıkladı
Mustafa Sandal tekrardan ticarete atıldı: Yeni işi çok konuşulacak
Boşanmanın ardından ilk kez konuştu: Burcu Kıratlı’dan Sinan Akçıl açıklaması
Arayışa başladı: Merve Boluğur yatırımını bakın nereye yapacak
Kalbine stent takılan Nebahat Çehre'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama