Tatlıtuğ: Benim gibi biri bile kolayca etkilenebilir!

Kıvanç Tatlıtuğ (34), kendinden 6 yaş büyük olan Başak Dizer ile 20 Şubat 2016'da Fransa Paris'te nikah masasına oturmuştu. L'officiel dergisine röportaj veren oyuncu, "Evlilik seni nasıl bir adam yaptı?" sorusuna, "Benim gibi...

Kıvanç Tatlıtuğ (34), kendinden 6 yaş büyük olan Başak Dizer ile 20 Şubat 2016'da Fransa Paris'te nikah masasına oturmuştu. L'officiel dergisine röportaj veren oyuncu, "Evlilik seni nasıl bir adam yaptı?" sorusuna, "Benim gibi biri bile, ünden şöhretten kolayca etkilenebilir. Birilerinin sana gerçek Kıvanç'ı hatırlatması gerekiyor. Bu yüzden evlilik bana iyi geldi. Karımla birbirimize her konuda desteğiz. Çok mutluyum. Başak benim en büyük şansım" yanıtını verdi. 

'YABANCI YÖNETMENLER İNANMIYOR'
Mesleğiyle ilgili açıklamalar da yapan Kıvanç Tatlıtuğ, Türkiye'deki dizi sürelerinin uzunluğuna değinerek "Türkiye'de diziler neredeyse 150 dakikayı buluyor. Bunu, yabancı bir yönetmene anlattığım zaman bana kesinliklikle inanmıyor" dedi.

Yakışıklı oyuncu, "Başrolde yer aldığı 'Hadi Be Oğlum' filmi hakkında, "Filmi izleyenler hem şaşıracak, hem de kendimle yarışımın devam ettiğini görecek" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Siyaseten hiçbir menfaatimiz yok
Keşke yargılansanız diyen doktora Erdoğan’a hakaret davası açıldı
Balıkesir Üniversitesi'nde Gençlere İş Kapıları Aralandı
Tekirdağ'da aile faciası: Emniyet personeli, eşini ve çocuğunu öldürdü
İYİ Parti'den CHP'ye Geçiş: Bahadır Erdem Kararı