Tavşan ve civcivlerin arasındaki kediyi 9 saniyede gören yüksek IQ’lu çıkıyor

Zeka testlerinde, tavşan ve civcivler arasına gizlenen kedi, sadece yüksek IQ'ya sahip olan kişilerin görebildiği belirlendi. Kendinize olan güveninizle birlikte, bu görseldeki yaramaz kediye ne kadar sürede ulaşabileceğinizi merak ediyor musunuz?

Zeka testleri, bireylerin hem görsel hem de pratik zekasını geliştiren etkili beyin egzersizleridir. Ayrıca düzenli olarak çözüldüğünde beyin gelişimine katkıda bulunurlar.

Bugün sizler için oldukça eğlenceli bir test var. Görselde tavşanlar ve civcivler arasında saklanmış küçük ve sevimli bir kedi var. Ancak bu kediyi sadece dikkatli ve yüksek IQ'lu kişiler 9 saniyelik sürede bulabiliyorlar.

9 saniyenin sonuna yaklaşırken, bu tür zeka testlerinde odaklanmanın yanı sıra göz yanılsamalarına karşı dikkatli olmanın da büyük önemi var. Şimdi soruyu sormak gerekirse, küçük kedi nerede? Eğer hala bulamadıysanız, cevabı aşağıda sizler için paylaşıyoruz.

YAVRU KEDİ NEREDE?

Kedi, bu zeka testinin görselinde tavşanlar ve civcivlerle çevrili bir şekilde tam merkezde bulunuyor. Görseldeki diğer unsurlardan farklı olarak, dikkatlice bakıldığında kedinin küçük detaylarıyla fark edilebileceği bir yerde konumlanmış. Bu tür zeka testlerinde odaklanma ve detaylara dikkat etme becerisi, bulmacayı çözerken önemli bir rol oynar. Görseli inceledikten sonra kediyi bulamayanlar için ipucu vermek mümkün olabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.