Tayfun Talipoğlu sonsuzluğa uğurlandı...

Dün hayata veda eden usta gazeteci Tayfun Talipoğlu, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.Gazeteci ve yazar Tayfun Talipoğlu'nu dün kaybettik. Tayfun Talipoğlu dün İzmir'de kaldığı evde saat 01.00 sularında fenalaşarak yere yığıldı....

Dün hayata veda eden usta gazeteci Tayfun Talipoğlu, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Gazeteci ve yazar Tayfun Talipoğlu'nu dün kaybettik. Tayfun Talipoğlu dün İzmir'de kaldığı evde saat 01.00 sularında fenalaşarak yere yığıldı. Evde bulunan arkadaşının haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri Talipoğlu’na ilk müdahaleyi evinde yaptı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Talipoğlu, daha sonra ambulansla Katip Çelebi Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Talipoğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 55 yaşında hayatını kaybetti.

Gazeteci ve televizyon programcısı arkadaşımız, ABC yazarlarından Tayfun Talipoğlu, bugün Ankara'da sonsuzluğa uğurlandı.

Talipoğlu için ilk cenaze töreni Ankara’da, Oran’daki cem evinde düzenlendi. Talipoğlu, öğle namazına müteakip Kocatepe Camisi’nde buluşan yakınları ve sevenleri tarafından uğurlanmaya devam etti.

SENİ UNUTMAYACAĞIZ
Cenaze namazından sonra Talipoğlu'nun naaşı omuzlarda taşınırken tabutuna çiçekler atıldı ve uzun süre alkışlandı. Cenaze aracı ilerlerken aracın arkasına, üzerinde "Her türküyü çalmaz bizim telimiz, sevda olmalı, gönüle giden yol olmalı, seni unutmayacağız" yazılı pankart asıldı, Çav Bella şarkısı söylendi.

Sevenlerinin gözyaşlarını tutamadığı görülen törenin ardından Talipoğlu'nun cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Talipoğlu'nun veda etmeden hemen önce bitirdiği 'Hayır' şarkısı:

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kiracıları Koruyan Kira Sınırı Sona Eriyor: Yüzde 25 Artış Uygulaması Kaldırılıyor!
Toshiba Mali Zorluklarla Mücadele Ederken 4 Bin İşçiyi İşten Çıkaracak
Sandık Kokusu'nda Büyük Ayrılık!
Bursa'da ihtiyaç sahibi emeklilere 2 bin TL destek sağlanacak
İmamoğlu, İtalya'ya 45 gazeteciyle birlikte seyahat etti