Taylor Swift, Altın Küre'de Espriye Tepki Gösterip Töreni Terk Etti!

Jo Koy'un yaptığı çarpıcı espri sonrasında Taylor Swift, Travis Kelce ilişkisi üzerinden yapılan espriden rahatsızlık duyarak Altın Küre Ödülleri'ni terk etti. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran olay, sunucu ile şarkıcının arasındaki gerilimi gündeme taşıdı.

Altın Küre Ödülleri'nde sunuculuk yapan Jo Koy'un, yaptığı bir espri sonrasında Taylor Swift'in tepkisi olay yarattı ve ödül törenini erken terk etmesine neden oldu.

Jo Koy, Swift'in Travis Kelce ile olan ilişkisine dair yaptığı espride, Taylor Swift'in gülümsemeden sinirli bir bakış attığı ve ardından ödül töreninden ayrıldığı görüntüler, olayın büyümesine neden oldu. Taylor Swift'in Travis Kelce'in Amerikan futbol maçlarına sıkça gitmesi ve bu sırada kameranın kendisine odaklanması konulu espri, Swift'in olumsuz tepki gösterdiği anlaşıldı.

Bu olay, sosyal medyada geniş bir tartışma başlatırken, bazı kullanıcılar Swift'in espriye aşırı tepki verdiğini düşünürken, bazıları da sunucunun sınırı aştığını savundu. Taylor Swift'in ödül törenini terk etmesi ve espri sonrasındaki tepkisi, törenin dikkat çeken anlarından biri olarak öne çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İspanya, İsrail'e silah taşıyan gemilere limanlarını açmayı reddetti
İsrail sivilleri hedef almaya devam ediyor
ABD-Rusya Uzay Gerilimi: Cosmos-2553 Uydusu Tartışması
Ibu Yanardağı'nda Uyarı Seviyesi Yükseldi: Endonezya'da Volkanik Faaliyetler Alarm Veriyor
Ukrayna Barış Zirvesine 50'den Fazla Ülke Katılacak