Taylor Swift, başkanlık yarışında Kamala Harris'i desteklediğini açıkladı!

Pop yıldızı Taylor Swift, Kamala Harris'i desteklediğini açıkladı. Instagram'da yaptığı paylaşımda Harris'i "istikrarlı, yetenekli bir lider" olarak nitelendirdi. Trump'ı desteklemesinin yanlış olduğunu belirten Swift, politik tercihlerini açık bir şekilde ifade etti.

ABD'li pop yıldızı Taylor Swift, Donald Trump ve Kamala Harris arasındaki başkanlık münazarasının ardından Harris'i destekleyeceğini açıkladı. Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, "Münazarayı izledim ve sonuçlarımı değerlendirerek 2024 Başkanlık Seçimi'nde oyumu Kamala Harris ve Tim Walz'a vereceğim. Harris, savunulması gereken haklarımız için bir savaşçı ve benim inandığım davalara sıkı sıkıya bağlı" dedi. 

Swift, Harris’i "istikrarlı, yetenekli bir lider" olarak tanımladı. Ayrıca, Trump'ı yanlış bir şekilde desteklediğini gösteren bir yapay zeka fotoğrafının Trump'ın web sitesinde yayımlanmasının ardından, bu seçimdeki düşüncelerini açıkça ifade etme gereği hissettiğini belirtti.

Swift, "Bu durum, yapay zeka ve yanlış bilgilendirmenin tehlikeleri konusunda endişelerimi yeniden canlandırdı ve bir seçmen olarak şeffaf olmam gerektiğini düşündürdü" diye ekledi. 

Swift'in Harris'e verdiği destek, iki adayın kürtaj hakları, ekonomi ve göç gibi önemli konularda tartıştığı 90 dakikalık hararetli bir münazaradan sonra geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.