Taylor Swift: "Konserden sonra Super Bowl'a yetişecek"

Swift'in Amerikan futbolu yıldızı Kelce ile ilişkisi gündemde! ABD magazininin bir numaralı gündemi olan ilişki gözler önünde yaşanıyor! Taylor Swift Süper Bowl'a yetişerek sevgilisinin yanında olacak..

Japonya, pop yıldızı Taylor Swift'in Tokyo'daki konserinin ardından, erkek arkadaşının sahaya çıkacağı NFL sezonunun son Super Bowl maçı için Amerika Birleşik Devletleri'ne geleceği duyurdu.

Amerika'nın en popüler sporu Amerikan futbolunda Swift'in sevgilisi yer alıyor. Kansas City Chiefs yıldızı Travis Kelce ile olan ilişkisi bu sezon en az sahadaki oyun kadar çok konuşuldu. Hiçbir büyük lig maçını kaçırmayan Swift'in Super Bowl nitelikli takımı desteklemek için Las Vegas'ta olması gerekiyordu. Ancak Swift'in 10 Şubat'taki konseri, hayranlarının onun 11 Şubat'taki maçı kaçıracağından endişe etmesine neden oldu.

TAYLOR SWİFT MAÇA GİDECEK!

Sosyal medyadaki tartışmaların ardından Washington'daki Japon büyükelçiliği konuyla ilgili bir açıklama yaparak Swift'in maça zamanında geleceğini belirtti.

Büyükelçilikten yapılan açıklamada "12 saatlik uçuş ve 17 saatlik zaman farkına rağmen Swift'in Tokyo'daki son konserinin ardından Super Bowl başlamadan önce kolaylıkla Las Vegas'ta olabileceği" belirtildi. 

Yapılan açıklamada, "Japonya'da pek çok kişinin Taylor Swift'in Era turnesini deneyimlemekten heyecan duyduğunu biliyoruz. Endişelenen herkese korkmayın diyor; bu yetenekli sanatçının Japon izleyicileri de etkileyebileceğini duyurmak istiyoruz." Las Vegas'a kırmızı giyen Chiefs'ı desteklemek için orada olacak.

 "Kırmızı" ve "Korkusuz" gibi ifadeleri kullanan  Swift'in albüm isimlerine bunu atıfla kullanması da dikkat çekti..

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İran'da Kadın Cinayetleri: Artan Vakalar Endişe Verici
Namur'da Göstericiler İsrail'e Silah Satışını Protesto Etti
ABD Dışişleri Bakanı: İsrail'in Gazze'deki Sivil Koruma Planı Yetersiz
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'daki Operasyonları Hakkında Açıklama Yaptı
Putin'in Yeni Kabine Atamaları: Rusya'da Hükümet Değişiklikleri