Taylor Swift'in Harris'e desteğinin peşinden seçim bilgilendirme sitesine ziyaretçi akını

Taylor Swift'in Kamala Harris'i destekleme açıklaması, "vote.gov" sitesine büyük ilgi getirdi; siteye 337 bin 826 ziyaretçi oldu. Swift, Harris ve yardımcısı Tim Walz'e oy vereceğini duyurdu, Instagram paylaşımı 10 milyondan fazla beğeni aldı.

Taylor Swift'in Demokrat aday Kamala Harris'i destekleyeceğini açıklamasının ardından, ABD'nin seçim bilgilerini sağlayan "vote.gov" sitesinde büyük bir trafik yaşandı. Genel Hizmetler İdaresi'ne (GSA) göre, Swift'in destek duyurusundan hemen sonra siteye 337 bin 826 kişi ziyaret etti. 

Swift, seçimlerde oyunu Harris ve yardımcısı Tim Walz'den yana kullanacağını Instagram üzerinden duyurdu. Bu açıklama, Donald Trump'ın kendisinin yapay zeka ile oluşturulmuş bir fotoğrafını paylaşarak destek aldığını öne sürmesinin ardından geldi. Swift, yapay zekanın potansiyel tehlikelerine dikkat çekmek amacıyla Harris'i destekleme kararı aldığını belirtti.

Swift'in Instagram paylaşımı şu ana kadar 10 milyondan fazla beğeni aldı. Ayrıca, Swift'in kedisiyle çekilmiş fotoğrafını paylaşması, Trump'ın başkan yardımcısı adayı James David Vance'in "Bu ülkeyi çocuğu olmayan kedi sahibi kadınlar yönetiyor." açıklamasına bir gönderme olarak değerlendirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.