Taylor Swift'in konser filmi The Eras Tour yine lider: Scorsese-DiCaprio-De Niro bir araya geldi, onu zir

Grammy ödüllü müzisyen Taylor Swift'in konser filmi The Eras Tour, ikinci hafta sonunda 31 milyon dolar elde ederek ABD gişesindeki liderliğini sürdürdü.

Dünyaca ünlü ABD'li müzisyen Taylor Swift, 17. yılını doldurduğu kariyerinin zirvesini yaşıyor. Bu yıl "gelmiş geçmiş en çok hasılat yapan kadın sanatçı turnesi" rekorunu kıran Swift, büyük yankı uyandıran konser turunun filmini de vizyona soktu.

Açılışında Box Office ABD'nin zirvesine yerleşen "Taylor Swift: The Eras Tour", bu hafta da 31 milyon dolarla gişede liderliğini sürdürdü. Film, on günde globalde toplam 160,5 milyon dolara ulaştı. 12 Grammy ödülü sahibi şarkıcının gündemden düşmeyen konser filmi, 3 Kasım'da da Türkiye'de gösterime girecek.

Taylor Swift: The Eras Tour

'YILIN EN İYİ FİLMİ'Nİ SOLLADI

Box Office verilerine göre; haftanın öne çıkan yeni filmi Dolunay Katilleri (Killers of the Flower Moon) ise 23 milyon dolarla açılışını ikinci sırada gerçekleştirdi. Yönetmen koltuğunda Martin Scorsese'nin, oyuncu kadrosunda Robert De Niro ve Leonardo Dicaprio gibi isimlerin olduğu, senenin en iyi filmleri arasında gösterilen Killers of the Flower Moon, globalde ise üç günde 44 milyon dolara ulaştı.

Killers of the Flower Moon

NOEL KABUSU YENİDEN VİZYONDA

Exorcist: İnançlı (The Exorcist: Believer) filmi, üçüncü hafta sonunda 5,6 milyon dolarla üçüncü sırada kendine yer bulurken, animasyon film Paw Patrol: Süper Film (Paw Patrol: The Mighty Movie) gösterimdeki dördüncü hafta sonunu 4,45 milyon dolar kazançla dördüncü basamakta kapattı.

30. yıl dönümü vesilesiyle yeniden vizyona giren Noel Kabusu (The Nightmare Before Christmas) ise 4,1 milyon dolarla listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

Kültür Sanat Haberleri

Mona Lisa'nın Gizemi Çözüldü: Arka Planın Gerçek Yeri Belirlendi!
Sertab Erener'den Eurovision Sahnesinde Unutulmaz Performans
Sertab Erener, 21 Yıl Sonra Eurovision Sahnesinde: "Everyway That I Can" Şarkısıyla Geri Döndü!
İngiliz rock grubu Wishbone Ash, İstanbul'da konser verecek!
Tarih teknolojiyle buluştu: Binlerce yıllık 2 bin tablet, yapay zekayla okundu!