Tayyip Erdoğan: Türkiye BEA ilişkisinde yeni bir dönemi başlattık

"Dünyada dengeleri alt üst eden salgın bizim gibi üretim kapasitesi yüksek ülkelerin önünde yeni fırsat pencereleri açmıştır''

Abu Dabi’de BAE'li iş insanları ve yatırımcılarla bir araya gelen Erdoğan, “Türkiye BAE ilişkisinde yeni bir dönemi başlattık” dedi. “Ticari ilişkilerin geliştirilmesi yatırımların artırılması konusunda güçlü bir müşterek iradeye sahibiz” diyen Erdoğan, BAE ile 13 anlaşma imzalandığını duyurdu.

İkili ilişkilerimizi çok daha üst seviyeye taşımak hedefimizdir" diyen Erdoğan, "Dün sanayi ve ileri teknolojiden taşımacılığa sağlıktan tarıma kadar çok geniş bir yelpazede imzalanan belgeler bu hedef doğrultusunda birlikte çalışma arzumuzu açıkça ortaya koymuştur" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Dünyada dengeleri alt üst eden salgın bizim gibi üretim kapasitesi yüksek ülkelerin önünde yeni fırsat pencereleri açmıştır. Türkiye, özellikle Asya merkezli üretim ağına alternatif arayışında olan yatırımcılar için çok önemli avantajlar sunuyor. Uluslararası yatırımcıların ülkemize ilgisi giderek artıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ünlü Menajer Mert Ramazan Demir'i Keşfetti!
Ünlü Şarkıcı Sevgilisini Otel Koridorunda Sürükledi! Şiddete Hayır!
Seda Sayan'dan Bomba Açıklamalar!
Ceylan Ertem'den; 'Köyde seks'!
Mele Mosso Cesur Sahne Tarzıyla Dillerde! Resmen Salladı!