TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, körfez turunda Bahreyn'den sonra BAE'de

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bahreyn ziyaretinin ardından Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) geçerek önemli temaslarda bulundu. Abu Dabi'ye ulaşan Kurtulmuş, BAE yetkilileriyle görüşmeler yaparken, ASELSAN BAE Ofisi'nin açılış törenine katıldı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bahreyn ziyaretinin ardından Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) geçti. Abu Dabi'ye ulaşan Kurtulmuş, Al Bateen Havalimanı'nda BAE Federal Ulusal Konseyi Başkanı Saqr Ghobash ve Türkiye'nin Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer tarafından karşılandı. Abu Dabi'de gerçekleşecek olan ASELSAN BAE Ofisi'nin açılış törenine katılacak olan Kurtulmuş, aynı zamanda BAE Federal Ulusal Konseyi Başkanı Saqr Ghobash ve BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile görüşme yapacak.

 

TBMM Başkanı Kurtulmuş ile birlikte Türkiye-Bahreyn Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AKParti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, AKParti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de Abu Dabi'ye geldi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel: Soma'da Toplantı ve Eğitim Mitingleri Devam
Devlet, ticarethane değildir
Öğretmenlere yönelik fiillerde cezalar yarı oranında artırılacak
"Daha kaç kişiyi öldürmesi gerekiyor?"
Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanları, Kazakistan'da buluştu