TBMM'de ilginç anlar: Süleyman Soylu ve Nureddin Nebati el ele dolaştı, sosyal medyayı salladı

Meclis Genel Kurulu'nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi görüşmeleri sırasında dikkat çeken bir olay yaşandı. Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eski Hazine-Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin el ele dolaştığı görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Meclis Genel Kurulu'nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi görüşmeleri sırasında eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eski Hazine-Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin el ele dolaştığı görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

TBMM'DE İLGİNÇ AN: SOYLU VE NEBATİ EL ELE DOLAŞTI

Dün yapılan görüşmeler sırasında verilen kısa arada, AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu ile Nureddin Nebati'nin Meclis koridorlarında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanına giderek selamlaştıkları öğrenildi. İki eski bakanın el ele dolaşmaları ise gözlerden kaçmadı.

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLAN GÖRÜNTÜLER

Soylu ve Nebati'nin Meclis'te bir araya gelip ele ele dolaşmaları, sosyal medyada hızla yayıldı. Görüntüler, özellikle muhalefet ve bazı medya kuruluşları tarafından eleştirilirken, bu buluşmanın siyasi yorumlara neden oldu.

FATİH PORTAKAL'DAN SERT TEPKİ

SÖZCÜ TV'de program yapan gazeteci Fatih Portakal, Soylu ve Nebati'nin bir araya gelmesine sert tepki gösterdi. Portakal, "Ülkeyi çökertmiş iki insanın el ele Meclis'te dolaştığı" ifadelerini kullanarak, birinin ekonomik diğerinin güvenlik anlamında ülkeyi batırdığını belirtti. Bu yorumlar, Soylu ve Nebati'nin buluşmasının siyasi tartışmalara neden olabileceğini gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Bahar dizisinden bir kötü haber daha geldi
Kuşum Aydın'ın Son Estetiği Gündem Oldu! Görenler Gözlerine İnanmadı!
Camdaki Kız'dan sonra en iddialı dizi: Kanal D yerine gelecek diziyi açıkladı!
E-Call Teknolojisi Kaza İncelemesinde Önemli Rol Oynuyor: Savcılığın Tutumunda Tartışma
İbrahim Tatlıses'in Torunundan Tatlıses'e Zehir Zemberek Sözler!