TCDD işçi alımı başvurularının son tarihi ne zaman?

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, 12 kaynakçı, 69 makine bakımcı ve 14 makine teknisyeni olmak üzere 95 işçi alımı gerçekleştirecek. Alımı yapılacak işçiler, Kocaeli, Ankara, İzmir, Sivas, Malatya, Adana, Çankırı ve Afyonkarahisar'da görevlendirilecek.

TCDD'nin Resmi Gazete'de yayımlanan duyurusuna göre, kurumun iş yerlerinde belirsiz süreli sözleşmeyle toplamda 95 işçi istihdam edilecek. Bu kapsamda, 12 kaynakçı (oksijen ve elektrik), 69 makine bakımcısı ve 14 makine teknisyeni (motor tamircisi) alınacak. Başvuruların başlamış olduğu bilgisi de mevcut.

TCDD İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTECEK?

İş gücü talepleri, 23 Şubat'a kadar çalışma adresine göre Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yayımlanacak ve KPSS şartı aranmayacak.

İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İşçi alımı için başvuracak olan adayların, belirtilen meslek kodlarında en az 3 yıl çalıştıklarını karekodlu SGK tescil ve hizmet dökümüyle belgelemeleri ve gerekli çalışma belgelerine sahip olmaları gerekiyor. İlgili diğer şartlar arasında başvuru evraklarının teslim tarihi ve yeri ile uygulama ve sözlü sınav bilgileri de bulunmaktadır. Tüm duyurular, TCDD'nin web sitesinin (http://www.tcdd.gov.tr/)  "Duyurular" bölümünde yer alacaktır. İş gücü talebine başvuran adaylar, İşkur tarafından gönderilen nihai listedeki adaylar arasından, noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi öncesinde belgelerini 22 Mart tarihine kadar TCDD İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı'na teslim etmelidir. Başvuruda bulunacak adayların 36 yaşından gün almamış olmaları gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Hastanelerde onaylı randevu nedir ve nasıl alınır?
Heyelan Felaketi: Akıncılar'da 100 Dönüm Tarım Arazi Zarar Gördü
Orhangazi'de Tüfek Kazası: 9 Yaşındaki Çocuk Kuzenini Vurarak Öldürdü
13 Mayıs Hava Durumu: Yarın İçin Güncel Tahminler!
Nihal ve Bahar Candan Soruşturmasında Yeni Gelişme Yaşandı! İtiraf Geldi!