TCMB Başkanı Karahan'a Soru: 'Türkiye'de Geçinebiliyor musunuz?'

TCMB Başkanı Fatih Karahan, enflasyon raporu tanıtımında sıra dışı bir soruyla karşılaştı. Bir muhabirin "Türkiye'de geçinebiliyor musunuz?" sorusuna Karahan, "Bu tarz sorulara cevap vermeyeceğim" yanıtını verdi. Karahan, odak noktasını Türkiye'nin ekonomik durumuna vurgu yaparak belirledi.

TCMB Başkanı Fatih Karahan, enflasyon raporu tanıtımı sırasında, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, bir muhabirin "ABD'den geldiniz, Türkiye'de geçinebiliyor musunuz?" sorusuyla karşılaştı. Karahan, bu soruya "Bu tarz sorulara cevap vermeyeceğim" yanıtını vererek şaşkınlık yarattı. Bu olay, Türkiye'nin ekonomik durumu ve TCMB'nin politikalarıyla ilgili tartışmaların gölgesinde yaşanan bir an oldu.

TCMB BAŞKANI FATİH KARAHAN, ENFLASYON RAPORU TANITIMI SIRASINDA GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, bu senenin ilk enflasyon raporunun tanıtımı amacıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuştu. Toplantının sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karahan, bir muhabirin "ABD'den geldiniz peki Türkiye'de geçinebiliyor musunuz?" sorusuna "Bu tarz sorulara cevap vermeyeceğim" yanıtını verdi.

Bu duruş, Karahan'ın odağının Türkiye'nin ekonomik durumu ve TCMB'nin politikaları olduğunu vurguluyor. Başkan, toplantının amacına odaklanarak sorulara mesafe koyuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Çöp konteynerine atılan çuvaldan 6 köpek yavrusu çıktı
Canlı yayında 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullanan kadına gözaltı
Depremzede Orhan Erdoğan kimseye sesini duyuramadığı için yaşamına son verdiği ortaya çıktı
HPV aşısı nedir ve ücretsiz HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?
MİT'ten çocuklara önemli uyarı: 5 madde sıralandı!