Tehditler ve Selalar: Zafer K, Adaletin Cezaevinde!

Bursa'da bir kadın, dini nikahla birlikte yaşadığı erkek tarafından tehdit edildiğini ve koruma kararını ihlal eden bu kişi hakkında dava açıldığını belirtti. Mahkeme, sanığa 1 yıl 9 ay hapis cezası verdi.

Bursa'da, dini nikahla birlikte yaşadığı kadını ayrıldıktan sonra tehdit eden ve koruma kararını ihlal ederek sözlü tacizde bulunan Zafer K. hakkında önemli bir dava süreci yaşandı. Bursa 49. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanık Zafer K.'nin ifadesi Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla alındı. Mağdur Tuğçe E. ile taraf avukatları mahkeme salonunda hazır bulundu.

CEZASI BELLİ OLDU

Duruşmada, Tuğçe E. korkularının devam ettiğini ifade ederek sanığın cezalandırılmasını talep etti. Buna karşılık sanık Zafer K. ise tutukluluğunun kaldırılmasını ve beraatine karar verilmesini istedi. Mahkeme, "ısrarlı takip" suçundan 1 yıl, "kadına karşı tehdit"ten 9 ay hapis cezası vererek sanığın tutukluluğunun devamına hükmetti.

DİKKAT ÇEKEN TEHDİTLER

Zafer K., geçtiğimiz ağustos ayında Osmangazi ilçesinde, kendisi hakkında koruma kararı çıkartan Tuğçe E.'yi tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Sanığın, mağdurun ölümünü iddia ederek İstiklal Mahallesi'ndeki caminin hoparlöründen selasını okuttuğu ortaya çıktı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.