Tehlikeli Gösteri Sonu Ceza: Motosiklet Sürücüsü Yakalandı!

Üsküdar, Çamlıca Tüneli'nde motosikletiyle trafiği tehlikeye düşüren sürücü, gerçekleştirdiği hareketlerle dikkat çekmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilen sürücüye toplamda 10 bin 449 TL para cezası kesilirken, aynı zamanda motosikleti de trafikten men edildi.

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar Çamlıca Tüneli'nde gerçekleşen olayda, bir motosiklet sürücüsü adeta tehlikeyi davetiye çıkarttı. Motosikletin koltuğuna basarak ayağa kalkan ve kollarını açarak seyir halinde ilerleyen sürücünün bu tehlikeli hareketleri, arkadaşları tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Yapılan çalışma sonucunda sürücünün kimliği tespit edilerek Y.U. adlı şahıs yakalandı. Y.U.'ya, 'Motosikleti iki elle sürmemesi' maddesinden 951 TL, 'Trafiği tehlikeye düşürecek şekilde ve saygısızca araç kullanmak' maddesinden 436 TL, 'Motosiklet sürücüsünün koruma başlığı kullanmaması' maddesinden 436 TL, 'Trafik güvenliği ve düzeni ile ilgili olan ve yönetmelikte gösterilen diğer kural, yasak ve zorunluluklara uymamak' maddesinden 436 TL, 'Sürücü belgesi iptal edilmiş olduğu halde motorlu araç kullanmak' maddesinden ise 8 bin 190 TL olmak üzere toplamda 10 bin 449 TL idari para cezası uygulandı.

Ayrıca, Y.U.'nun kullandığı motosiklet trafikten men edilirken, sürücü hakkında 'Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak' maddesinden adli işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Özgü Namal'ın magazincilerden sır gibi sakladığı çocukları görüntülendi!
Süreyya Yalçın'ın Miami'deki Yas Günü! Kahreden Ölüm!
Meteoroloji’den Marmara’ya kuvvetli sağanak yağış uyarısı
En sevdiğiniz renk sizin hakkınızda ne söylüyor?
Çocuğunuzun sağlıklı, mutlu, akıllı, yetenekli ve dirençli olmasını istiyorsanız bunları yapın!