Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan Sıla bebek | Anne durumu örtbas etmeye çalışmış!

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismara uğrayan ve dövülen 2 yaşındaki Sıla bebeğin durumu, annesinin şok edici ifadesi ile daha da karmaşık hale geldi. Anne, olayın ardından üç gün boyunca durumu örtbas etmeye çalıştığını açıkladı.

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde yaşanan korkunç olayda, 2 yaşındaki Sıla bebek cinsel istismara uğradı ve dövüldü. Annesi B.Y, bebeğin uyanmadığını belirterek 3 gün sonra hastaneye götürdü. Anne, savcılık ifadesinde, bebeğin bezinde kan gördüğünü ancak durumu kimsenin öğrenmemesi için sustuğunu söyledi.

Olay 5 Eylül’de gerçekleşti. Anne B.Y, komşularının oğlu K.A’nın kendilerini yemeğe davet ettiğini, bebeği komşularına bıraktığını ve akşam geri aldığını belirtti. Banyo yaptırırken bebeğin bezinde kan gören anne, kızına zarar verildiğini anladı ancak durumu örtbas etti.

8 Eylül’de hastaneye götürülen Sıla bebeğin vücudunda darp izleri ve genital bölgesinde morluklar tespit edildi. Beyin kanaması şüphesiyle Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesine sevk edilen bebek, beyin ameliyatının ardından yoğun bakıma alındı. Durumu stabil ancak ciddi.

Soruşturma kapsamında anne B.Y, birlikte yaşadığı S.Ö, komşuları K.A. ve 13 yaşındaki oğlu K.A. ile 14 yaşındaki G.K. tutuklandı. Sıla bebeğin kardeşi devlet korumasına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.