Tekirdağ'da merakla beklenen projede son aşamaya gelindi! Açılışına ziyaretçi akını bekleniyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Barbaros ve Kumbağ Mahallelerinde inşa edilen sosyal tesis projeleri ile kısa süre içinde açılacak olan Millet Bahçesi projesini yerinde inceledi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Barbaros ve Kumbağ Mahallelerinde sürdürülen sosyal tesis projeleri ile kısa süre içinde açılacak olan Millet Bahçesi projesini yerinde denetledi.

SOSYAL TESİSLERDE TAMAMLANMA AŞAMASINA GELİNDİ

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerin tamamlanma aşamasına gelmesi, Başkan Hüseyin Uzunlar'ı Barbaros ve Kumbağ Mahalleleri sosyal tesisleri ile Süleymanpaşa Millet Bahçesi'nin incelemesi için sahaya taşıdı. Barbaros ve Kumbağ Mahalleleri sosyal tesis projeleri, kısa süre içinde hizmete girecek. Başkan Uzunlar, bu projelerin mahalle sakinlerinin sosyal hayatına olumlu katkılar sağlaması için çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

BAŞKAN UZUNLAR: "HEPİMİZ İÇİN YENİ BİR BULUŞMA NOKTASI OLACAK"

Barbaros ve Kumbağ Mahallesi sakinlerine hitap eden Başkan Uzunlar, "Modern ve kullanışlı yapısıyla çok yakında hizmete başlayacak olan tesislerimiz, mahalle sakinlerimizin sosyal hayatlarına olumlu katkılar sağlayacak. Hızla tamamlanması için gerekli talimatları verdik. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

MİLLET BAHÇESİ'NDE SON HAZIRLIKLAR TAMAM

Ardından Vatan Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde hayata geçirilen ve 70 bin metrekarelik alanda düzenlemeleri tamamlanan Süleymanpaşa Millet Bahçesi'ni ziyaret eden Başkan Uzunlar, yapılan son düzenlemeleri yerinde inceledi. Başkan Uzunlar, bu yeşil alanın açılış öncesi son aşamaya geldiğini belirterek, "Süleymanpaşa Millet Bahçesi, ailelerin huzurlu ve keyifli zaman geçirebileceği bir alan olacak. Yürüyüş yolları, dinlenme alanları, çocuk oyun parkları ve birçok sürprizle dolu. Çok yakında yeşilin ve doğanın tadını çıkaracağınız bu mekânda buluşmak üzere" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Suda indirim sözünü tuttu: Balıkesir’de Ahmet Akın’dan suya yüzde 15 indirim
Gezi’den sonra İstiklal de İBB’nin
Mucur Yeraltı Şehri Geçici Olarak Ziyarete Kapatıldı: Çökme Riskine Karşı Önlem Alınıyor
İstanbul'da 16 Mayıs'ta başlıyor! Tamamen ücretsiz müjdeyi Ekrem İmamoğlu duyurdu!
İzmir'in önemli ilçelerinde gözlenen nüfus kaybıyla dikkat çekiyor: İşte sebebi