Tekirdağ'da şiddet ve cinsel istismara uğrayan Sıla bebek, hayatını kaybetti!

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki Sıla Y., cinsel istismara uğrayarak hayatını kaybetti. Adli Tıp raporlarıyla istismar kesinleşti. Sıla'nın annesi ve bir komşu tutuklandı. Bakanlık, çocuğun yaşam mücadelesini kaybettiğini açıkladı. Olay geniş tepki topladı.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki Sıla Y.'nin cinsel istismara uğrayarak hayatını kaybetmesi, büyük bir üzüntü ve infiale yol açtı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, küçük Sıla'nın yaşam mücadelesini kaybettiğini açıkladı. Sıla, bir hafta içinde iki kez darp izleri ve morluklarla hastaneye kaldırıldı ve son olarak entübe edildi. Sıla'nın annesi, çocuğun komşusu tarafından darp edildiğini iddia etti. Bu iddiaların ardından çocuğun 5 yaşındaki ablası da koruma altına alındı. 

Tekirdağ Barosu Başkanı Egemen Gürcün, Sıla'nın cinsel istismara uğradığını ve bu durumun Adli Tıp raporlarıyla kesinleştiğini belirtti. İki şüpheli kişinin tutuklandığını ifade eden Gürcün, "Rapor son haline getirilmiş ve kati rapor dosya içerisinde mevcut. Ne yazık ki evladımızın cinsel istismara uğradığı adli tıp raporları ile kesinleşmiş durumda" dedi. Bebeğin annesi Bakiye Yeniçeri'nin, delilleri gizleyerek adli makamlarla paylaşmadığı öne sürüldü. Olay, kamuoyunda büyük tepki ve üzüntüye yol açtı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.