Tekirdağ'da Şok Cinayet: Kalp Krizi Zannedilen Ölüm, Cinayet Olarak Kaydedildi!

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde, başlangıçta kalp krizi olarak bildirilen bir ölüm olayı, detaylı incelemeler sonrasında cinayet olarak kaydedildi. 48 yaşındaki Şerafettin Sezer’in eşi Zeynep S. ve yasak aşk yaşadığı iddia edilen Uğur G. tutuklandı.

Olay, Kapaklı'nın Bahçelievler Mahallesi'nde gerçekleşti. Eşinin ani ölümünü kalp krizi olarak değerlendiren Zeynep S., aslında yasak aşk yaşadığı Uğur G. ile birlikte bir plan kurmuştu. İddiaya göre, Şerafettin Sezer işten eve döndükten sonra uykuya daldı. Zeynep S., bu durumu fırsat bilerek, eşini telefon kablosu ile boğarak öldürdü. Olayın ardından Zeynep, saatler süren bir planlamanın ardından gece hastaneye giderek, eşinin kalp krizi geçirdiğini iddia etti. Ancak polis, olay yerindeki incelemelerin ardından Sezer’in cinayete kurban gittiğini belirledi.

BOŞANMA KARARI ALMA AŞAMASINDAYDI

Şerafettin Sezer'in eşi tarafından aldatıldığını öğrenmesinin ardından boşanma kararı almayı düşündüğü, ancak kızının nişanını bekleyerek bu kararı ertelediği belirlendi. Sezer, nişanın ardından boşanmayı planlıyordu; ancak bu sürecin öncesinde, eşi ve sevgilisinin hain planına kurban gitti.

POLİS EKİPLERİNİN TİTİZ ÇALIŞMALARI SONUÇ VERDİ

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çiftin telefon trafiğini inceleyerek cinayetle ilgili detayları ortaya çıkardı. Zeynep S. ve Uğur G., cinayeti itiraf ettikten sonra adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılar, tasarlayarak adam öldürmek suçundan tutuklandı. Zeynep S.’nin ifadesinde kocasını sevmediğini söylemesi dikkat çekti. Zanlılar, adliyeye sevk edildikleri sırada gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.