Tekirdağ'da TIR ve Minibüs Çarpıştı: 5 Ölü, 10 Yaralı

Tekirdağ'ın Saray ilçesindeki Çukuryurt kavşağında meydana gelen feci trafik kazasında, 34 BGE 76 plakalı bir TIR ile 59 KS 182 plakalı yolcu minibüsü çarpıştı. Kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı. Olay yerine ambulans ve kurtarma ekipleri sevk edildi, yaralılar çevre hastaneler

Tekirdağ'ın Saray ilçesi Çukuryurt kavşağında meydana gelen trafik kazasında, bir TIR ile yolcu minibüsü çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı. Olay yerine ambulans ve kurtarma ekipleri sevk edilirken, yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı.

Kaza, Tekirdağ'ın Saray ilçesinden Çerkezköy istikametine seyreden 34 BGE 76 plakalı bir TIR'ın, Vize'den Çerkezköy istikametine giden 59 KS 182 plakalı yolcu minibüsüne çarpmasıyla meydana geldi. Yaşanan feci kaza sonrasında bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Kazanın ardından, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, polis ekipleri soruşturma başlattı. Kazaya ilişkin detaylı incelemenin sürdüğü belirtilirken, kaza nedeninin net olarak belirlenmesi için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.
 

KIRMIZI IŞIK İHLALİ

Öte yandan kazanın, araçlardan birinin kırmızı ışıkta geçtiği için meydana geldiği kaydedildi.

 Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri henüz tespit edilemedi. Yetkililer, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve detayların zamanla netleşeceğini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi